Eugen Voicu, noi detalii despre soluțiile pentru redresarea lui Dinamo. Ce se va întâmpla cu Ovidiu Burcă

Dinamo se aflată într-o situație critică în Liga 1, pe locul 15 (penultimul), cu numai 10 puncte câștigate în 16 etape scurse până acum.

În urma acestor rezultate, acționarii clubului nostru sunt în cautarea soluțiilor pentru redresarea corabiei.

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație Red&White 2022 Management, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, a vorbit situația în care se află clubul acționariat de el.

”Este o situație destul de complexă și nu aș vrea să o comentez acum. Trebuie să facem niște schimbări, iar dacă vor avea loc, nu știu exact în ce vor consta, însă vor fi decise de acționari. Toți acționarii. Iar aici nu mă refer la antrenor în primul rând. Cred că și noi trebuie să fim mai aproape de club, de jucători, o să încercăm să aducem mai multă încredere.

Clubul are niște acționari, hotărârile sunt luate împreună cu alți acționari. Noi nu conducem pe banii altora, fiecare este implicat, că se tot discută chestiunea asta. Nu, absolut deloc! Sunt acționari alături de care ne consultăm tot timpul. Nu suntem eu și cu Andrei care luăm decizii și atât. Stăm la masă cu ceilalți acționari”, a spus oficialul lui Dinamo, potrivit ProSport.

Întrebat dacă întrebat dacă va urma și o ședință a Adunării Generale a Acționarilor, Voicu, a anunțat că această decizie o va lua doar Andrei Nicolescu.

”Andrei (n.r. Andrei Nicolescu – administrator special SC Dinamo 1948 SA) trebuie să o convoace, iar el nu e în țară. Din punctul meu de vedere o asemenea întâlnire este binevenită”, a spus acționarul majoritar al lui Dinamo.

Acționarul și-a afirmat sprijinul pentru tehnicianul care i-a promovat pe „câini” și spune că eventualele decizii în legătură cu partea tehnică vor fi luate alături de toți acționarii, nu doar într-o celulă cu Andrei Nicolescu, administratorul special.

”Noi ne dorim să avem rezultate sportive și, deocamdată, cred că Ovidiu Burcă mai merită o șansă. Nu, nu avem o problemă cu Ovidiu în momentul de față”, a spus Eugen Voicu.

Voicu susține că nu regretă nici o de cizie pe care a luat-o în această perioadă la Dinamo: ”Deocamdată nu regret pentru că, poate, ar trebui să învăț mai multe ca să știu ce ar trebui să facem diferit, consider că e nevoie să vă răspund la această întrebare peste câteva luni. Pentru moment… sau până la acest moment, am făcut tot ce am crezut că se poate face, am asigurat condiții, lucrurile au evoluat foarte bine până acum.

Din perspectiva asta de suport al unui acționar, eu cred că noi ne-am făcut datoria. Însă nu au venit rezultatele sportive, există și diverse explicații, putem înțelege, dar până la urmă trebuie să și performăm”.

CITESTE SI:

Video I Vlad Iacob, atac dur la adresa conducătorilor lui Dinamo

Dorin Șerdean l-a chemat în instanță pe Dorin Iacob! Ce solicită acesta

Administratorul special al lui Dinamo, tot mai criticat după fiecare apariție în presă: ”Devine ridicol!”

Lasă un răspuns