Ionel Dănciulescu, noi informații despre construcția noului stadion Dinamo. Vești importante pentru dinamoviști

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al lui Dinamo București, ne-a oferit noi informații despre planul Clubului Sportiv Dinamo de reorganizare a Parcului Sportiv din Ștefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu, care, după arestarea lui Dănuț Lupu, a preluat funcția de coordonator al grupelor de ”juniori mari” din cadrul Clubului Sportiv, după cum se știe deja destul de bine.

Fostul fotbalist a dezvăluit că lucrează intens pentru demararea construcției unui nou teren sintetic, ce ar urma să le servească grupelor de juniori din cadrul Clubului Sportiv, ridicat pe amplasamentul actualului velodrom din Parcul Sportiv Dinamo

”Mai contează și rezultatele. Noi am fost înființați de foarte puțin timp, nu am avut timp să punctăm la nivel de rezultate. Ce e important, după trei ani de zile, în momentul de față avem trei echipe care evoluează la elite. E un pas înainte pentru academia noastră.

Acum încercăm să găsim o soluție, chiar suntem în discuții pentru a face terenul de la velodrom, să punem un sintetic acolo, ne-ar ajuta foarte mult. Asta încercăm să facem.

(n.r. despre CSA Steaua) Stadionul lor este nou, la noi se va dărâma. Nu ai absolut nicio siguranță cum va afecta construcția tot ceea ce înseamnă Parcul Sportiv Dinamo. Eu mă gândesc că, dacă se va construi noul stadion, după construcția lui, atunci poți să faci și tu anumite investiții ușor-ușor.

Suntem blocați un pic de construcția stadionului. Nu știm cum va afecta tot ceea ce înseamnă complexul, pe unde ies mașinile, nu știm lucrurile de genul acesta. Nu poți să faci anumite investiții, iar apoi camioanele și toate mașinăriile care trebuiesc pentru demolarea stadionului trec exact pe terenul respectiv pe care tu vrei să îl construiești. E complicat să faci lucrul ăsta.

Am chemat, până în momentul de față am vorbit personal cu trei firme specializate în a pune sintetic pe terenul respectiv. Așteptăm ofertele finale, două le-am primit, mai am nevoie de o ofertă. După care vom merge la domnul președinte și cu ajutorul anumitor sponsori, anumitor oameni care iubesc Dinamo vom reuși să facem și acest teren, care pe noi ne-ar salva de toate problemele.

Terenul va fi cel de 100 de metri, dar proiectul este să îl facem și în spate, unde mai sunt vreo 20-30 de metri, unde putem să facem pentru mini-fotbal, pentru cei mici, 6 ani, 7 ani, 8 ani”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”EXCLUSIV DINAMO” de la ProSport.

CITESTE SI:

De ce se mută Dinamo de pe Arena Națională

S-a stabilit programul ultimelor meciuri din 2023!

Eugen Voicu, noi detalii despre soluțiile pentru redresarea lui Dinamo. Ce se va întâmpla cu Ovidiu Burcă

Lasă un răspuns