Continuă disputele între conducerea lui Dinamo și Andrei Cionca: ”Filmul se rupe când cineva vine și pune asemenea condiții”

Eugen Voicu, a făcut o serie de dezvăluiri despre negocierile purtate cu Andrei Cionca, omul de afaceri care a vrut să investească la Dinamo București.

evomag.ro

Voicu, a spus că Andrei Cionca ar fi vrut să preia pachetul majoritar al clubului, dar condițiile puse de acesta au fost inacceptabile din punctul său de vedere.

Cionca ar fi vrut ca Dinamo să joace pe un nou stadion, în afara Bucureștiului. Acesta ar mai fi dorit să nu existe vreo implicare a clubului sportiv în ceea ce privește FC Dinamo.

”Dacă vorbim de oferte concrete, cred că trebuie să fie cel puțin un document scris. Am avut o discuție la care, într-adevăr, a participat și domnul Cionca, dar s-a vorbit într-un mod în care e foarte greu să continui un dialog: «Vrem să devenim acționari majoritari, nu vrem să se asocieze clubul de fotbal Dinamo cu Clubul Sportiv Dinamo și nu vrem ca Dinamo să mai joace în Ștefan cel Mare, facem noi un stadion între București și Ploiești».

Vă dați seama, filmul se rupe când cineva vine și pune asemenea condiții sau acum, când spune «Clubul nu are valoare, noi vrem să luăm un pachet majoritar, așa pe doi lei, apoi, venim și noi cu bani»”, a spus Eugen Voicu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la  Playsport.

Așteaptă oamenii cu bani la Dinamo

Acționarul dinamovist a dezvăluit dacă a primit o ofertă de la Cionca.

”Nu știu cui i-a trimis-o, dar nu nouă, la noi nu a ajuns acea ofertă. Suntem deschiși să vorbim cu oricine care vrea cu adevărat binele lui Dinamo și renunțăm la orice condiții, dacă partenerul este foarte deschis, dacă ne spune ce vrea să facă mai departe, dacă ne arată și acea bonitate financiară despre care vorbim. Nu suntem chiar așa cum se aude pe la colțuri”, a mai declarat Eugen Voicu.

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după oferta lui Andrei Cionca

Administrator judiciar, Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre propunerea lui Andrei Cionca de a cumpăra 10% din acțiunile clubului nostru cu un singur leu.

”Am văzut puțin reacțiile publice, dar lucrurile trebuie explicate. Nu e vorba despre valoarea clubului Dinamo. Acest acționar își dorește să aducă bani în Dinamo, nu să plătească bani acționarilor lui Dinamo. Nu e nimic inovator în această propunere.

Unde există o companie cu datorii foarte mari, când cineva propune să preia acțiuni, oferă o valoare simbolică, pentru că valoarea de azi a clubului e de aproape minus zece milioane de euro. E o chestie normală. Și în momentul în care PCH a cumpărat de la Negoiță a fost o chestie similară.

Având în vedere valoarea cu minus, lucrurile sunt absolut normale. Dumnealui s-a oferit că de îndată să vină cu primele sume consistente de bani. Există mijloace de control. În situația în care se admite o asemenea ofertă, pot exista documente semnate prin care își asumă.

Nu e vorba despre lipsă de seriozitate. Îl știu pe domnul Cionca, e un dinamovist, și-a asumat o misiune pe care nu neapărat că vrea să o ducă singur, dar a arătat că vrea ca toți banii să meargă către Dinamo, nu către o altă entitate. Mi se pare ok să aduci bani direct în Dinamo, e foarte normal”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Andrei Cionca a intrat în organigrama clubului cu un procent simbolic de acțiuni, 28 la număr, achiziționate contra sumei de un leu după ce Cornel Dinu a decis să renunțe la procentajul simbolic pe care-l avea la Dinamo.

Imediat după AGA, Cionca a recunoscut că a făcut o altă ofertă, tot de un leu, pentru a achiziționa 10% din acțiunile clubului de la acționarii din Red&White.

CITESTE SI:

Ionuț Negoiță a revenit în fotbal! La ce echipă din Liga 1 se implică financiar

Planuri de viitor la Dinamo dezvăluite de Eugen Voicu: ”Strategia a fost declarată de la început”

Dinamo îl vrea pe Jefte Betancor. Detalii pentru obținerea semnăturii lui

Lasă un răspuns