Ionuț Negoiță a revenit în fotbal! La ce echipă din Liga 1 se implică financiar

Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo București, nu poate sta departe de fotbal. Celebrul investitor a ajuns la un acord cu o echipă din Liga 1.

Fostul investitor din Ștefan cel Mare, s-a retras de la Dinamo București în 2020, înainte de a fi înlocuit de Pablo Cortacero și acoliți săi.

La trei ani de la ”exit”, Negoiță a revenit în fotbal. Nu mai este acționar, ci sponsor la FC Voluntari.

Concret, numele proiectului imobiliar al lui Ionuț Negoiță, Hills, va fi inscripționat pe tricourile ilfovenilor.

Prin asocierea lui Negoiță cu Voluntari, afaceristul va face din nou echipă cu Alexandru David și cu Bogdan Bălănescu. David a îndeplinit funcția de președinte la Dinamo în perioada în care Negoiță a fost patron al ”câinilor”, iar Bogdan Bălănescu a condus clubul din Liga 1 timp de 22 de ani. De asemenea, Bălănescu a ocupat mai multe funcții de conducere în ”era Negoiță”.

Ionuț Negoiță, a dat detalii despre acest parteneriat și spune că ar fi dispus să fie investitor la o singură echipă: Dinamo.

”Este vorba de un parteneriat la FC Voluntari. M-a sunat domnul Bălănescu, care a fost și la Dinamo când eram acolo, și mi-a propus să vin ca sponsor la echipă. Nu mă voi implica decizional. Dacă voi merge la meciuri? La unul voi merge sigur, cel cu Dinamo.

Este vorba de brandul Hills care va fi implicat în acest parteneriat cu FC Voluntari. Asta e… Dacă Dinamo nu m-a căutat… Se pare că au resurse financiare. Eu sunt dinamovist. Și voi reveni în fotbal ca acționar sau patron doar la Dinamo”, a spus Negoiță.

Rămâne de văzut dacă fratele primarului din Sectorul 3 va reveni la Dinamo București în calitate de investitor. În prezent, el se arată sceptic în privința clubului nostru.

”Situația la Dinamo arată rău, iar viitorul poate fi sumbru dacă va merge tot așa. Au nevoie de schimbări importante în iarnă. Trebuie să aducă patru-cinci jucători dacă vor sa rămână în prima ligă, altfel se vor întoarce de unde au venit.

Oricum promovarea în prima divizie a fost o minune și ar fi o minune să și rămână în Liga 1. Burcă este un antrenor bun, dar trebuie să ai și ce să antrenezi.

Nu știu dacă oamenii de acolo au și bani pentru asta. Din câte se pare, nu prea au bani. Vom vedea. Dar dacă aduc unul-doi jucători, nu prea se face primăvară”, a mai spus Negoiță.

CITESTE SI:

Planuri de viitor la Dinamo dezvăluite de Eugen Voicu: ”Strategia a fost declarată de la început”

Dinamo îl vrea pe Jefte Betancor. Detalii pentru obținerea semnăturii lui

Foto I Pictură murală uriașă cu David Popovici pe un bloc din Ștefan cel Mare. Prima reacție a sportivului dinamovist

Un gând despre &8222;Ionuț Negoiță a revenit în fotbal! La ce echipă din Liga 1 se implică financiar&8221;

Lasă un răspuns