Planuri de viitor la Dinamo dezvăluite de Eugen Voicu: ”Strategia a fost declarată de la început”

Eugen Voicu a oferit noi detalii pe marginea unuia dintre cele mai importante subiecte a clubului Dinamo.

melimeloparis.ro

Acționarul lui Dinamo reamintit faptul că va exista o fuziune între compania Red&White și clubul de fotbal Dinamo. Fuziunea dintre Red&White, prin care se investește la Dinamo, și club ar urma să aibă loc imediat după ieșirea din insolvență.

”Aici e o problemă tehnică. Atunci când au venit noii acționari, ne-au rugat să acceptăm să nu vindem acțiunile din Dinamo, pentru că ei au investit în Red&White, care deține un pachet de acțiuni la Dinamo. În momentul în care am vrea să vindem acțiuni direct în Dinamo, ar trebui ca toți acționarii să fie de acord.

Nu văd diferența, dimpotrivă, dacă vrei să devii acționar direct în Dinamo acum, nu cred că vei fi la fel de bine remunerat la final, din cauza unor majorări și diminuări de capital social ce vor urma, decât dacă ești în Red&White. Practic, nu ar trebui să fie nicio diferență.

Red&White are durată de viață limitată. După ieșirea din insolvență, fuzionează cu clubul Dinamo. Cine e acționar la Red&White devine acționar la clubul Dinamo. Chiar nu văd ce ar putea face diferența. Va fi o singură entitate, clubul Dinamo. Strategia a fost declarată de la început, este în proiectul nostru, nu e o noutate. Nu are sens să continue Red&White.

Intenția noastră este să consolidăm clubul Dinamo, să fie puternic. De la început, concepția a fost să nu existe un acționar majoritar. Să nu fie o singură persoană care să ia deciziile. Nu cred că trebuie să cădem în această capcană”, a spus Eugen Voicu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la  Playsport.

CITESTE SI:

Dinamo îl vrea pe Jefte Betancor. Detalii pentru obținerea semnăturii lui

Foto I Pictură murală uriașă cu David Popovici pe un bloc din Ștefan cel Mare. Prima reacție a sportivului dinamovist

Florin Marin, reacționează după analiza lui Cornel Dinu: ”Nu mă pot abține”

Lasă un răspuns