Eugen Voicu, decizia luată în privința lui Ovidiu Burcă: ”Se impune o evaluare”

Dinamo suferă pe plan sportiv și ocupă penultimul loc în Superligă, după 16 etape, cu zece puncte și doar două victorii. În urma acestor rezultate dezamăgitoare, pe lângă criticile suporterilor, sunt și foști jucători din Ștefan cel Mare, care acuză staff-ul tehnic a lui Ovidiu Bură.

În urma acestor rezultate, Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație Red&White 2022 Management, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, a vorbit situația în care se află antrenorul principal din Ștefan cel Mare.

Acționarul lui Dinamo a dezvăluit că Ovidiu Burcă se va bucura de încredere cel puțin până la iarnă, când se va face o evaluare, urmând a fi consultați și ”oameni care au experiență”. Nici suporterii nu vor fi ocoliți, întrucât conducerea își dorește ca relația să rămână extrem de strânsă.

”Ovidiu Burcă are niște merite în trecutul apropiat al acestui club. Noi am plecat la drum în acest proiect cu o viziune de stabilitate pe care vrem s-o dăm, nu vrem să schimbăm antrenorii foarte des. E adevărat că în momentul de față se impune o evaluare pe care noi, la nivel de acționari am început s-o facem, dar din perspectiva încrederii pe care o avem, totul este în regulă.

Credem că antrenorul Ovidiu Burcă poate să iasă din impas și dacă lucrul acesta se întâmplă foarte repede, memoria scurtă va fi din nou utilă și lumea va începe să se bucure din nou. Din această perspectivă, nu avem deloc în vedere să renunțăm la Ovidiu Burcă, îi mai dăm șansa de a redresa echipa. Discută destul de des nu doar cu mine, ci și cu alți acționari, lucrurile sunt într-un echilibru. Este o atmosferă constructivă în continuare.

În momentul în care intervine pauza de iarnă, cu siguranță vom analiza situația și vom lua o decizie. În momentul în care vom fi puși în fața unei asemenea decizii, vom evalua și această perspectivă (n.r. ca Burcă să rămână în cadrul clubului). Ne vom consulta și cu oameni care au experiență.

Până atunci, vom extinde contactele pe care am început să le avem cu foști jucători, chiar și cu suporterii. Respectul pentru suporteri este în continuare la cele mai înalte cote. Vom sta la masă cu toată lumea și vom analiza împreună”, a explicat Eugen Voicu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la  Playsport.

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu, sfat pentru Dinamo înaintea partidei cu FCSB

Continuă disputele între conducerea lui Dinamo și Andrei Cionca: ”Filmul se rupe când cineva vine și pune asemenea condiții”

Ionuț Negoiță a revenit în fotbal! La ce echipă din Liga 1 se implică financiar

Lasă un răspuns