Concluziile lui Mircea Lucescu, după calificarea României la EURO 2024

România, calificată deja la EURO 2024, după 2-1 cu Israel, joacă marți, de la ora 21:45, în compania Elveției, pentru stabilirea liderului Grupei I.

melimeloparis.ro

România – Elveția, meciul care decide câștigătoarea grupei I în preliminariile EURO 2024, se joacă marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională și va fi transmisă la TV pe Antena 1.

Mircea Lucescu, care este liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev, s-a declarat mulțumit de victoria obținută de România în fața Israelului.

Totodată, și-a exprimat aprecierea pentru Ianis Hagi, care a marcat golul victoriei, pentru ”tricolori”.

”Ne lipsea un astfel de rezultat. Calitatea nu ne lipsește și fiul lui Hagi, ce nu mai are acum probleme fizice, și-a demonstrat valoarea. Păcat că nu a reușit și la Fiorentina. Veți vedea că această calificare va da un imbold emoțional și lui Pușcaș, Drăgușin și Marin, care vor reveni în top în campionatul italian”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Tuttosport.

Totodată, Lucescu a dezvăluit că va fi susținătorul Ucrainei la meciul de diseară cu Italia, decisiv pentru calificarea la Euro.

”Nu e o chestiune de suporter, ci de statistici. Naționala de acum a Ucrainei e compusă din jucători pe care eu i-am antrenat, aducându-i sub comanda mea când erau foarte tineri. Știți câți am lansat la Shakntar și Dinamo Kiev.

M-au invitat pentru acest meci pe care toată națiunea îl trăiește cu așteptări mari și o încărcătură deosebită. E o partidă care poate deveni istorică. E clar că războiul în curs face ca acest duel să fie și mai epică. Jucătorii vor aduce în teren suferințele și mândria întregii țări și chiar pentru acestea vor să reușească să se califice”, a mai spus Mircea Lucescu.

CITESTE SI:

Video I Eduard Iordănescu pregătit de duelul final de pe Arena Națională: ”Elveția nu a trăit momente de euforie”

Video I Xavier Pascual vrea REVANȘA cu Fuchse Berlin

Costin Amzăr speră ca Dinamo să o învingă pe FCSB

2 gânduri despre &8222;Concluziile lui Mircea Lucescu, după calificarea României la EURO 2024&8221;

Lasă un răspuns