Ovidiu Burcă a pierdut sau nu vestiarul lui Dinamo? Răspunsul a fost dat de Răzvan Zăvăleanu

Dinamo a rămas fără antrenor principal, după ce Ovidiu Burcă a decis în cursul zilei de marți să demisioneze. Echipa avea rezultate tot mai rele, vestiarul era dezbinat, iar fanii nu mai aveau răbdare.

somproduct.ro

Astfel, tehnicianul a decis să nu mai continue la cârma lui Dinamo București, care acum caută un nou antrenor, care să pregătească echipa în perioada următoare și să o redreseze.

După ce Ovidiu Burcă a decis să demisioneze din postul de antrenor la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre teoria cum că Ovidiu Burcă ar fi pierdut vestiarul la Dinamo.

Pentru a lămuri întreaga situație, administratorul judiciar al formației din Ștefan cel Mare a spus clar că nu au existat divergențe între jucători și antrenor și nici fotbaliști care să refuze să se supună cerințelor lui Burcă.

”Informațiile mele nu sunt deloc în această direcție. Nu am nici cel mai mic semnal că Ovidiu Burcă ar fi pierdut efectiv vestiarul. Probabil nu a mai găsit resorturile ascunse care i-ar fi făcut pe jucători să reacționeze altfel decât au reacționat în ultima perioada, asta e altceva.

Dar nu am auzit să fi fost nemulțumire în vestiar sau discuții în contradictoriu sau nesupunere la ordinele antrenorului. Deci nu cred în această ipoteză de lucru.

(n.r. cum a aflat de demisia lui Burcă) M-a sunat Andrei Nicolescu și mi-a spus cum stau lucrurile. (n.r. dacă a fost surprins) Nu neapărat. Situația era deja destul de tensionată și cred că toată lumea a ajuns la concluzia că dincolo de toate eforturile care se fac este nevoie de un anumit șoc pentru ca echipa să poată reveni pe o traiectorie normală.

Dincolo de munca depusă de un antrenor sau altul, în general primul care plătește pentru o anumită situație este antrenorul. Probabil că Ovidiu a sperat foarte tare într-un rezultat bun în meciul cu Steaua (n.r. FCSB).

Raportat la ceea ce se întâmplă în rundul echipei, în rândul suporterilor, el a considerat că este mai util pentru Dinamo să facă acest pas și să lase pe altcineva”, a spus Zăvăleanu în cadrul emisiuni dedicate suporterilor dinamoviști ”EXCLUSV DINAMO” de la ProSport.

Ovidiu Burcă a explicat de ce a plecat de la Dinamo

Miercuri, Ovidiu Burcă a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre despărțirea de clubul din Ștefan cel Mare. Antrenorul a dezvăluit de ce a ales să-și dea demisia și ce așteptări avea de la jucătorii lui Dinamo.

„Nu a fost o demisie. A fost un acord de ambele părți. De ce am făcut-o? Anul trecut, când eram în Liga 2, am cerut 6 săptămâni. Anul ăsta am cerut 6 luni. Din păcate, lucrurile nu au stat așa cum ne-am așteptat. Știam că va fi greu, dar nu atât de dificil.

Am ajuns într-un punct în care pierdusem din credibilitate în fața conducerii. Poate și pentru ei a fost o ușurare că am făcut eu un pas și am mers să stau de vorbă cu ei. Simțeam că pierdusem încrederea conducerii, e și normal.

Pe de altă parte, am avut foarte multe așteptări de la meciul ăsta cu Steaua. Mă așteptam ca echipa să arate altfel. Nu mă refer din punct de vedere al rezultatului, dar am văzut jucători temători, blocați mental.

Când vezi că lucrurile nu sunt așa cum îți dorești, cred că e o dovadă de bărbăție, de putere, să poți să pui stop și să lași lucrurile așa cum sunt. Uneori, stăm prea mult în niște situații în care credeam că le-am putut schimba, dar cu cât facem mai mult efort, cu atât pare că situația se afundă și mai tare.

Mă simțeam într-un astfel de moment în care, indiferent ce încercam, nu reușeam să câștigăm. Poate plecarea mea va debloca situația”, a declarat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Ioan Andone a făcut lista cu antrenori pentru Dinamo

Dinamo anunță că se va întări serios: ”Vin jucători care pot face față provocării”

Ovidiu Burcă le răspunde contestatarilor: ”Groparii” lui Dinamo arată ca mine”

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă a pierdut sau nu vestiarul lui Dinamo? Răspunsul a fost dat de Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns