CCA a anunțat arbitrul de la Sepsi OSK – Dinamo București

Dinamo se pregătește de partida din deplasare, cu OSK, partidă contând în etapa cu numărul 18 din Superliga, luni, de la ora 20:00.

Sepsi OSK ocupă locul zece în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe penultimul loc, cu 10 puncte.

Dinamo va ataca acestă partidă, cu un nou antrenor! Croatul, Zeljko Kopic (46 de ani), își începe misiunea de a salva Dinamo, după ce sâmbătă a fost oficializată venirea sa.

”Principalul” din Ștefan cel Mare, nu se va putea baza pe: Quentin Bena suspendat pentru cumul de cartonașe, și nici pe Neluț Roșu (accidentat). Mijlocașul central are o problemă la gambă și ar putea fi vorba de o ruptură, astfel că 2023 pare a se fi încheiat pentru jucătorul de 30 de ani.

”E greu de spus dacă vom obține puncte la meciul cu Sepsi, trebuie să văd care este situația la echipă. Mă aștept totuși ca jucătorii să dea totul pe teren. Cel mai important lucru din acest moment e să fiu puternic din punct de vedere mental, pentru a vedea cum pot schimba lucrurile”, a spus Zeljko Kopic la conferința de presă dinaintea partidei de luni seară.

Partida din etapa a 18-a, este programată să se dispute, luni, 4 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Sepsi OSK.

Pentru partida din etapa a 18-a, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Sepsi OSK – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Petrescu Radu (Bucureşti). Acesta va fi ajutat de asistenții Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti) și Marica Mihai Marius (Bistriţa).

Arbitrajul video va fi analizat de Barbu Marian (Braşov) și Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca).

CCA l-a desemnat observator pe Dumitrescu Eduard (Piteşti).

Dinamo se află pe penultimul loc, cu 10 puncte, în timp ce Sepsi OSK ocupă locul zece în clasament, cu 20 de puncte.

Programul lui Dinamo în ultimele meciuri din 2023

Etapa a 18-a

Luni, 4 decembrie

Ora 20:00

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – DINAMO

Cupa României (etapa 3)

7 decembrie

DINAMO – Oțelul

Etapa a 19-a

Luni, 11 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – Universitatea Cluj

Etapa a 20-a

Luni, 18 decembrie

Ora 20:00

FC Botoșani – DINAMO

Etapa a 21-a

Vineri, 22 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – FC Voluntari

Etapa a 22-a

Sâmbătă, 20 ianuarie

Petrolul Ploiești – DINAMO

Cariera de antrenor a lui Zeljko Kopic

Zeljko Kopic a fost ultima dată antrenor la Botev Plovdiv, de care s-a despărțit în decembrie 2022, după ce fusese numit în august 2022.

Croatul și-a început cariera de antrenor la NK Lucko, unde a stat pe banca tehnică din august 2011 până în mai 2012. Ulterior a preluat-o pe Cibalia din iulie 2012 până în noiembrie 2012, iar în iunie 2014 a semnat cu NK Zagreb, unde a stat un an.

În iunie 2015 și-a început cea mai lungă aventură pe banca tehnică, la Slaven Belupo, unde a stat până în octombrie 2017. La o lună distanță a semnat cu Hajduk Split, pe care a antrenat-o până în septembrie 2018. O lună mai târziu a ajuns în Cipru, la Pafos FC, unde a antrenat un an, iar în aprilie 2020 a preluat academia lui Dinamo Zagreb, unde a stat un an și jumătate.

Kopic a fost numit antrenor la Dinamo Zagreb în decembrie 2021, însă s-a văzut demis în aprilie 2022, după 19 meciuri în care a bifat 13 victorii, două remize și patru înfrângeri.

CITESTE SI:

Ioan Andone, i-a făcut analiza lui Kopic: ”A mai trecut prin așa ceva”. Ce spune despre o revenire în Ștefan cel Mare

”Oriunde vom juca, vor fi foarte mulți suporteri români”! Prima reacţie a lui Ionuţ Lupescu, după aflarea aflarea grupei României la EURO 2024

Foto & Video I Zelijko Kopic, primul mesaj transmis fanilor dinamoviști: ”Am venit să înving ….”

Un gând despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Sepsi OSK – Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns