Continuă telenovela ”Ovidiu Burcă rămâne la Dinamo”! Fostul tehnician neagă dezvăluirile lui Voicu și Nicolescu

Ovidiu Burcă (43 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor principal al lui Dinamo, iar la scurt timp a fost înlocuit cu Zeljko Kopic (46 de ani).

Un an și jumătate a rezistat Ovidiu Burcă la Dinamo, timp în care a strâns 56 de prezențe la cârma „câinilor roșii” și a înregistrat o medie de 1.29 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Recent, Eugen Voicu, acționar majoritar Red&White, a anunțat că Ovidiu Burcă va rămâne alături de Dinamo din postura de consilier al celor de la Red&White.

„Ovidiu este acum colaborator în Red&White, am ajuns la o soluție, va fi pentru câteva luni consilierul nostru și ne va ajuta în anumite situații.

Important era să avem un gest de mulțumire pentru efortul pe care l-a depus pentru acest club, aceasta este perspectiva pe care am vrut s-o dăm pentru încetarea colaborării.

A fost o încetare pentru clubul Dinamo, dar noi continuăm pentru câteva luni să avem suportul lui. E un om cu experiență în fotbal, a condus și un club mulți ani. Ne poate ajuta”, anunțase cu o zi în urmă Voicu.

Dezvăluirea lui Eugen Voicu a fost confirmată și de Andrei Nicolescu. Cel din urmă, numind funcția ocupată de Ovidiu Burcă, una simbolică.

„Pentru tot ce a făcut Ovidiu pentru clubul Dinamo, noi am considerat, ca o formă de respect, ca după ce pleacă să putem să îi plătim niște salarii compensatorii.

Din cauza regulilor insolvenței nu am putut să i le dăm, așa că a trebuit să îl numim într-o funcție simbolică.

Nu a fost activ în zona de alegere a noului antrenor. Ovidiu a fost foarte clar și a spus că îi oferă tot suportul noului antrenor”, a spus Nicolescu.

La o zi distanță, fostul antrenor din Ștefan cel Mare a a anunțat răspicat că nu va continua sub nicio formă la Dinamo. După ce a declarat la conferința de presă că va pleca definitiv de la Dinamo, Ovidiu Burcă a revenit cu noi precizări.

„NU rămân în club și NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie în ceea ce privește managementul de orice fel al clubului, lucru pe care l-am precizat foarte clar în conferința de presă susținută în momentul când am decis să ne oprim.

Pentru moment, capitolul Dinamo este unul închis. Mă odihnesc puțin și mă voi implica total într-un viitor proiect care să fie la nivelul ambițiilor mele profesionale. Am o relație bună cu toți cei de la Dinamo, la fel cum am avut peste tot unde am profesat.

Viața merge înainte iar eu vreau să mă concentrez exclusiv pe cariera de antrenor”, a spus Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă a preluat Dinamo București în vara anului 2022, după retrogradarea echipei, și a reușit să promoveze în Superligă după un baraj disputat cu FC Argeș.

Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Superligii, cu 10 puncte, cu doar unul peste FC Botoșani, ”lanterna roșie” a campionatului României.

Pentru Dinamo București, urmează duelul cu Oțelul Galați, joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Partida din etapa a 3-a din grupele Cupei României, va fi urmată de meciul cu Universității Cluj, luni (11.12.2023), de la ora 20:45, din etapa a 19-a din Superliga.

Biletele pentru meciul cu Oțelul Galați

Pentru Dinamo București, urmează duelul cu Oțelul Galați, joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilet

PREȚURI BILETE:

Tribuna VIP: 120 lei;

Tribuna 1: 90 lei (central) și 60 lei ron (lateral);

Peluza Sud: 35 lei;

Peluza PCH: 35 lei.

Programul caselor de bilete:

Programul caselor de bilete:

Joi (07/12)

Interval orar: 12:00 – 21:30.

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Oțelul Galați din Cupa României

Pentru partida din etapa a 3-a, a Cupei României, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București – Oțelul Galați.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Găman George Cătălin (Craiova). Acesta va fi ajutat de asistenții Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) și Orbuleţ Mircea (Bucureşti).

Arbitrajul video va fi analizat de Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) și Dima Iulian (Bucureşti).

CCA l-a desemnat observator pe Savaniu Marcel (Satu Mare).

Programul lui Dinamo în ultimele meciuri din 2023

Cupa României (etapa 3)

7 decembrie

DINAMO – Oțelul

Etapa a 19-a

Luni, 11 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – Universitatea Cluj

Etapa a 20-a

Luni, 18 decembrie

Ora 20:00

FC Botoșani – DINAMO

Etapa a 21-a

Vineri, 22 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – FC Voluntari

Etapa a 22-a

Sâmbătă, 20 ianuarie

Petrolul Ploiești – DINAMO

CITESTE SI:

Video I Nemulțumirile lui Xavi Pascual după calificarea lui Dinamo în grupele principale din EHF

Florin Bratu crede în continuare că poate scăpa Dinamo de la retrogradare

Handbal I Grupa lui Dinamo în ,”Main Round”! Când va fi anunțat programul

Un gând despre &8222;Continuă telenovela ”Ovidiu Burcă rămâne la Dinamo”! Fostul tehnician neagă dezvăluirile lui Voicu și Nicolescu&8221;

Lasă un răspuns