Video I Nemulțumirile lui Xavi Pascual după calificarea lui Dinamo în grupele principale din EHF

Dinamo s-a calificat marți în grupele principale din EHF European League după ce a învins-o pe Chambery Savoie, scor 36-33 (23-14), în ultima etapă din grupa G a European League.

Xavi Pascual a fost un car de nervi în repriza a doua a meciului cu francezii. Antrenorul s-a arătat dezamăgit de faptul că elevii lui nu au dat dovadă de consistență pe parcursul tuturor celor 60 de minute, aspect care spune că trebuie neapărat remediat pentru a doua parte a sezonului.

Acesta a explicat ce așteptări are de la ”dulăii” lui pentru a doua parte a sezonului.

”Eu cred că ieri, cu Chambery, am făcut cea mai bună primă repriză de când sunt eu antrenor la Dinamo. Cred că echipa a jucat incredibil și am alergat foarte mult în ultimele 9-10 minute din prima repriză.

Nu cred că a fost bine că am mers la vestiare cu un avantaj de nouă goluri, pentru că a intervenit puțină relaxare, și am început a doua repriză cu multe greșeli – nu în apărare, ci în atac.

Nu cred că am fost în pericol să pierdem meciul, dar echipa are nevoie de puțin mai multă consistență. Nu e ușor să joci timp de 60 de minute cu aceeași intensitate pe care o vreau eu, dar echipa are nevoie de puțin mai multă consistență. Avem nevoie de asta în a doua parte a sezonului. E important să putem juca cu intensitate în toate cele 60 de minute.

Pentru noi e foarte important că suntem în a doua fază a competiției. Obiectivele noastre acum sunt să mergem mai departe! Fuchse cred că este principala favorită a grupei, așa că avem ca obiectiv locul 2”, a spus Xavi Pascual în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Exclusiv Dinamo” de la ProSport.

Video I Sărbătoarea calificării în familia Dinamo

CITESTE SI:

Florin Bratu crede în continuare că poate scăpa Dinamo de la retrogradare

Handbal I Grupa lui Dinamo în ,”Main Round”! Când va fi anunțat programul

Andrei Nicolescu: ”Am vrut mai multă liniște la club”

Un gând despre &8222;Video I Nemulțumirile lui Xavi Pascual după calificarea lui Dinamo în grupele principale din EHF&8221;

Lasă un răspuns