Lupescu nu este impresionat de Zeljko Kopici. Avertisment pentru acționarii de la Dinamo

În această seară, Dinamo și Oțelul, se vor duela în etapa a 3-a, din grupa C a Cupei României.

evomag.ro

Dinamo București, vine după eșecul de luni seară, contra celor de la Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe, în deplasare, cu 1-2. Acesta a fost și meciul de debut a lui Zeljko Kopic (46 de ani), pe banca lui Dinamo.

Antrenorul croat a semnat cu Dinamo, după ce clubul din Ștefan cel Mare rămăsese fără antrenor săptămâna trecută în urma despărțirii de Ovidiu Burcă.

Ionuț Lupescu (54 de ani) nu este impresionat de alegerea șefilor dinamoviști în ceea ce privește noul antrenor și nu știe dacă Zeljko Kopic va avea timpul necesar să aducă punctele necesare pentru ca Dinamo să își mențină statutul de echipă din Superliga.

Fostul mare mijlocaș din Ștefan cel Mare, îi avertizează pe acționari că și-au asumat un risc cu privire la noul tehnician. Acesta va trebui să rezolve repede chestiunea punctelor, dacă vrea să salveze echipa.

O nouă retrogradare ar complica mult viața clubului din Ștefan cel Mare. Un critic al actualilor șefi de la Red&White, Lupescu nu înțelege care a fost procesul de selecție al antrenorului.

”Nu am know-how-ul specific să judec acest lucru. Oricum, problema este că nu avem puncte. Antrenorul abia a venit, trebuie să îi dai credit câteva luni de zile. Nu știu dacă este timp. Va trebui ca băieții să se mobilizeze. Două retrogradări nu sunt bune, dar haideți să nu ne gândim la acest scenariu”, a declarat Lupescu, pentru Prosport.

Obiectivul lui Zeljko Kopic la Dinamo

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Zeljko Kopic și a subliniat faptul că antrenorul croat va avea drept obiectiv salvarea clubului de la retrogradare.

“În principal obiectivul este salvarea de la retrogradare, nu contează în ce formă. Avem si obiective mai mari, dar important e să nu retrogradăm.

Evident, el (n.r. Kopic) face o evaluare a jucătorilor. În momentul în care a venit nu a pus acest lucru pe masă, dar a spus ‘Hai să mergem la război‘.

Avem o listă scurtă, dar nu o putem pune în discuție, Gabi (n.r. Glăvan) are o listă mai lungă, însă aibă a venit antrenorul”, a spus Andrei Nicolescu.

Ce a văzut conducerea lui Dinamo în croatul Zeljko Kopic

Andrei Nicolescu a vorbit despre noul tehnician al dinamoviștilor și a subliniat că oficialii au rămas impresionați de cum a gestionat Zeljko Kopic lucrurile la Dinamo Zagreb.

“Cred că orice alegere a unui antrenor român din posibilitățile pe care le aveam ar fi stârnit foarte multe controverse. Ar fi fost discuțiile de genul că nu am ales antrenorul potrivit. Am optat pentru un antrenor străin pentru că am vrut mai multă liniște la club.

Ne-a impresionat foarte mult activitatea lui la Dinamo Zagreb. Ce a făcut la academie și la următoarele echipe. Am avut două exemple din cariera lui în situații similare a redresat corabia.

El a venit convins că ne salvăm pentru că altfel nu venea. A remarcat anumite lucruri, însă acestea sunt chestii de bucătărie internă.

Chiar i-am transmis că voi avea un mesaj după meciul cu Sepsi. El mi-a spus că dacă vreau să fac acest mesaj să fiu foarte atent pentru că presa o va lua ca pe o neînțelegere în club”, a spus Andrei Nicolescu.

Zăvăleanu îl apără pe Kopic

Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al celor de la Dinamo, i-a luat apărarea croatului, susținând că acesta nu poate fi învinuit pentru înfrângerea suferită de Dinamo în duelul cu Sepsi OSK, deoarece a venit de prea puțin timp la club.

”Nu cred în niciun caz că noul antrenor are vreo vină pentru acest rezultat (n.r. – înfrângerea cu Sepsi, scor 1-2). A venit de prea puține zile încât să ne dăm seama de ceea ce poate să facă. La prima vedere, el pare un antrenor experimentat, exigent, care sperăm să aibă rezultate.

Referitor la joc, în repriza a doua ne-am mișcat mai bine. Dacă n-am fi fost văduviți măcar de un penalty, probabil că am fi putut să scoatem un rezultat mai bun acolo”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Superligii, cu 10 puncte, cu doar unul peste FC Botoșani, ”lanterna roșie” a campionatului României.

Pentru Dinamo București, urmează duelul cu Oțelul Galați, joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Partida din etapa a 3-a din grupele Cupei României, va fi urmată de meciul cu Universității Cluj, luni (11.12.2023), de la ora 20:45, din etapa a 19-a din Superliga.

Biletele pentru meciul cu Oțelul Galați

Pentru Dinamo București, urmează duelul cu Oțelul Galați, joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilet

PREȚURI BILETE:

Tribuna VIP: 120 lei;

Tribuna 1: 90 lei (central) și 60 lei ron (lateral);

Peluza Sud: 35 lei;

Peluza PCH: 35 lei.

Programul caselor de bilete:

Programul caselor de bilete:

Joi (07/12)

Interval orar: 12:00 – 21:30.

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Oțelul Galați din Cupa României

Pentru partida din etapa a 3-a, a Cupei României, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București – Oțelul Galați.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Găman George Cătălin (Craiova). Acesta va fi ajutat de asistenții Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) și Orbuleţ Mircea (Bucureşti).

Arbitrajul video va fi analizat de Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) și Dima Iulian (Bucureşti).

CCA l-a desemnat observator pe Savaniu Marcel (Satu Mare).

Programul lui Dinamo în ultimele meciuri din 2023

Cupa României (etapa 3)

7 decembrie

DINAMO – Oțelul

Etapa a 19-a

Luni, 11 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – Universitatea Cluj

Etapa a 20-a

Luni, 18 decembrie

Ora 20:00

FC Botoșani – DINAMO

Etapa a 21-a

Vineri, 22 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – FC Voluntari

Etapa a 22-a

Sâmbătă, 20 ianuarie

Petrolul Ploiești – DINAMO

CITESTE SI:

Xavi Pascual și-a făcut calculele pentru grupele ”Main Round”

Continuă telenovela ”Ovidiu Burcă rămâne la Dinamo”! Fostul tehnician neagă dezvăluirile lui Voicu și Nicolescu

Video I Nemulțumirile lui Xavi Pascual după calificarea lui Dinamo în grupele principale din EHF

3 gânduri despre &8222;Lupescu nu este impresionat de Zeljko Kopici. Avertisment pentru acționarii de la Dinamo&8221;

  1. ionut lupescu trebuie sa ai dea credit croatului eu zic ca este antrenor bun pentru dinamo dar trebuie ajutat de cioflengarii de patroni ca lau tinut pe fraierul burca pana dinamo a pierdut multe puncte lau tinut pentru ca erau prieteni si uite unde a dus prietenia eu sper ca dinamo are patru meciuri si poate facezece puncte dar in minivacanta trebuie intariri serioase ca sa scape de spanzuratuare daca nu scapa dinamo sa se spanzure patronii ca ei au decis soarta echipei cu burca

Lasă un răspuns