Andrei Nicolescu l-a sunat pe Ioan Andone! Vezi răspunsul ”Fălcosului”

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a apelat la serviciile lui Ioan Andone înainte ca acționarii să aleagă noul antrenor al echipei.

Fostul mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a dezvăluit că a fost consultat de Andrei Nicolescu înainte ca acționarii să aleagă noul antrenor al echipei.

Inițial, șefii clului și-au dorit un antrenor român și au avut pe listă patru nume: Liviu Ciobotariu, Ionuț Badea, Florin Bratu. În cele din urmă, Dinamo a ajuns la Zeljko Kopic.

”Am fost contactat de Andrei Nicolescu, nici nu i-am răspuns pentru că nu aveam numărul. M-a sunat Gabi Glăvan și mi-a spus că vrea Nicolescu să discute cu mine. M-a sunat să mă întrebe de niște antrenori români și să îmi dau cu părerea. Mi-am spus părerea despre ei.

A fost Ciobi, care am înțeles că nici nu le-a răspuns la telefon, a fost Bratu, a fost Ionuț Badea și a fost Maxim, de la Hunedoara. Mi-am spus doar părerea, doar atât a fost.

Au ales un străin pe care l-au studiat din ce am înțeles. El a mai fost la echipe pe care le-a salvat, dar au trecut deja trei jocuri și din păcate lucrurile arătă la fel”, a dezvăluit Ioan Andone.

Dinamo a schimbat antrenorul, dar rezultatele au rămas aceleași

După instalarea lui Zeljko Kopic pe banca tehnică, Dinamo a disputat trei partide, dar nu a reușit să obțină vreo victorie.

Croatul a debutat într-un meci cu Sepsi, pierdut 1-2. Au urmat remiza cu Oțelul, 3-3, din grupele Cupei României, și eșecul cu U Cluj, 0-1.

Dinamo va mai disputa două meciuri până la finalul anului calendaristic, cu FC Botoșani (deplasare) și cu FC Voluntari (acasă). Cu șase puncte în aceste două partide, ”câinii” pot spera din nou la salvarea de la retrogradare.

În iarnă se anunță o campanie impresionantă de transferuri la Dinamo, după care va urma un program dificil. Primul meci al ”câinilor” din 2024 va fi la Ploiești, cu Petrolul, după care vor urma Rapid (acasă), FCU Craiova (deplasare) și Farul Constanța (deplasare).

Programul lui Dinamo în ultimele meciuri din 2023

Etapa a 20-a

Luni, 18 decembrie

Ora 20:00

FC Botoșani – DINAMO

Etapa a 21-a

Vineri, 22 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – FC Voluntari

Etapa a 22-a

Sâmbătă, 20 ianuarie

Petrolul Ploiești – DINAMO

CITESTE SI:

Video I Zeljko Kopic, la conferința de presă a tras concluziile după eșecul cu U Cluj

Dan Nistor anunță că vrea să joace pe noul stadion Dinamo

Cornel Dinu, ironic la adresa lui Zeljko Kopic: ”Căzut din lună”

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu l-a sunat pe Ioan Andone! Vezi răspunsul ”Fălcosului”&8221;

Lasă un răspuns