Ionuţ Lupescu, mesaj de susţinere pentru ”câini”, înaintea derby-ului cu Rapid

Dinamo București o va înfrunta, pe Arena Națională, pe Rapid București, în derby-ul etapei cu numărul 23 din SuperLiga.

lensa.ro

Înaintea partidei din această seară, Ionuţ Lupescu (55 de ani), a declarat că giuleștenii au o echipă mai bună. Cât despre Dinamo, acesta a transmis faptul că echipa noastră are nevoie urgentă de puncte, dat fiind faptul că se clasează pe penultimul loc.

”Rapid are o echipă foarte bună, sunt una dintre favoritele la titlu. Noi stăm foarte prost, din păcate, în campionat, şi sper să câștige băieții sâmbătă…avem nevoie de foarte multe puncte”, a spus Lupescu.

Fostul mare mijlocaș din Ștefan cel Mare, nu i-a iertat nici pe oficialii lui Dinamo. Acesta a transmis că Dinamo a efectuat prea multe transferuri, în plin sezon, lucru pe care nu-l consideră profesionist.

”Fac foarte multe transferuri în timpul campionatului, adică lucrurile nu ştiu dacă s-au făcut într-un mod profesionist.

În perioada în care jucam eu, Rapidul din pacate era în Liga a 2-a, au promovat la sfârşitul anilor 80, daca nu ma înşel, şi aveau şi ei aceeaşi problemă…nu aveau o echipa şi jucători foarte buni”, a mai spus fostul mijlocaș al echipei naționale de fotbal din anii 90

”Kaizerul” a mai transmis şi faptul că fanii trebuie să vină în număr mare pe Arena Naţională, pentru derby. Acesta susține că un meci fără spectatori nu are aceeași încărcătură: ”Suporterii sa fie alaturi de cele două echipe şi bineînţeles, Dinamo să câştige că au nevoie de puncte.

Un meci de fotbal fără suporteri nu are niciun sens. Am jucat, din păcate, de foarte multe ori…ba cu porţile închise sau au fost suspendaţi”, a punctat Ionuţ Lupescu.

Brigada de arbitrii de la Dinamo – Rapid

Pentru meciul din etapa a 23-a din Superliga, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București – Rapid București.

Arbitru central a fost desemnat Găman George Cătălin (Craiova). Acesta va fi ajutat de asistenții Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava) și Constantinescu Andrei (Bucureşti).

Arbitrajul video va fi analizat de Haţegan Ovidiu (Arad) și Danşa Ciprian Florin (Satu Mare).

CCA l-a desemnat observator pe Babadac Cristina (Reşiţa).

Bilete pentru meciul cu Rapid

Oficialii clubului nostru au scos spre comercializare tichetele de acces la această partidă.

Acestea pot fi achiziționate online sau de la casele de bilete din bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu.

PREȚURI BILETE:

Lojă: 3.000 lei (10 locuri) și 3.600 lei (12 locuri);

VIP I: 150 lei;

VIP II: 100 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Peluza PCH: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (27/01)

Interval orar: 12:00 – 21:15 (Pierre de Coubertin & Maior Coravu)

În etapa următoare, dinamoviști vor mai avea parte de un meci de foc, în companiei celor de la FC U Craiova, în etapa cu numărul 24. Partida este programată să se dispute vineri, 2 februarie, ora 20:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

CITESTE SI:

Bombă în handbalul românesc!

Fuziunea CS – FC Dinamo, marea dorința a unei legene dinamoviste: ”E dorința fiecărui dinamovist”

Veste bună pentru Zeljko Kopic chiar în ziua meciului cu Rapid. 2 new entries în ”haită”

3 gânduri despre &8222;Ionuţ Lupescu, mesaj de susţinere pentru ”câini”, înaintea derby-ului cu Rapid&8221;

Lasă un răspuns