LPF a dictat interdicție la transferuri pentru Dinamo. Decizia nu este definitivă

Dinamo caută să-și întărească lotul, dar tocmai a primit interdicție la transferuri!

În plină campanie de achiziții, Dinamo are o nouă problemă de rezolvat. Iulian Roșu s-a plâns comisiilor FRF, care i-au dat dreptate în primă instanță.

Lui Roșu i-a fost terminată înțelegerea după ce antrenorul Kopic a transmis că nu se mai află în planurile sale. Mijlocașul a solicitat plata salariilor până în iunie, circa 20 000 de euro, condiție cu care administratorul special Nicolescu nu a fost de acord.

Roșu avea un salariu de 4 000 de euro pe lună la Dinamo.

Astfel, clubul nostru a primit interdicție la transferuri pentru următoarele două perioade de mercato. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Pe site-ul său oficial, Liga a publicat soluția dictată de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

”Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer.

Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, scrie pe site-ul LPF.

Dinamo poate face recurs la hotărârea pronunțată, măsură pe care e așteptată să o ia de urgență. Transferurile îi vor fi deblocate până la pronunțarea definitivă a instanțelor sportive.

Dinamo în această perioadă de mercato:

Veniri – Georgi Milanov (Al Dhafra / liber de contract), Darko Velkovski (Al Etifaq / liber de contract), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / liber de contract), Petru Neagu (FC Bălți / liber de contract), Eddy Gnahore (Ascoli / liber de contract), Dorian Răilean (Chindia / liber de contract).

Plecări – Lamine Ghezali (Levadiakos / 50.000 de euro), Gorka Larrucea (contract reziliat), Cătălin Țîră (contract reziliat), Valentin Borcea (CS Tunari / împrumutat), Deniz Giafer (CS Tunari / împrumutat), Filip Dujmovic (contract reziliat).

Jucători puși pe lista de transferuri – Iulian Roșu și Quentin Bena.

CITESTE SI:

Dat afară de Dinamo, Gorka Larrucea ar putea continua în țara natală

Dinamo poate profita în meciul cu FCU de absența mai multor jucători importanți ai Craiovei: ”Multe piese importante nu joacă”

Oltenii sunt temători înaintea meciului cu Dinamo: ”Au o capacitate mare de efort, nu o spun de complezență”

Un gând despre &8222;LPF a dictat interdicție la transferuri pentru Dinamo. Decizia nu este definitivă&8221;

Lasă un răspuns