Dinamo atacă Craiova fără trei jucători importanți: ”Vedem cine va profita de ocazie”

Pentru Dinamo București, urmează duelul cu Craiova, de pe stadionul ”Ion Oblemenco”, vineri, 2 februarie, de la 20:00, din etapa a 24-a din Superliga.

Înaintea confruntări cu oltenii lui Mititelu, Dinamo trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere sportiv, după ce a pierdut primele meciuri din 2024. ”Câinii” au pierdut și meciul din ultima etapă cu Rapid, scor 1-2 pe Arena Națională, și a rămas cu 16 puncte după 23 de etape.

Nici rezultatele din celelalte meciuri nu i-au ajutat pe dinamoviști, care sunt acum la nouă puncte distanță de următoarea clasată!

Acum, dinamoviștii speră să spargă gheața în etapa 24, în duelul cu FCU Craiova, care se va disputa vineri, de la ora 20:00, în Băniei.

Din păcate pentru Zeljko Kopic (46 de ani), acesta nu îi va avea la dispoziție pe Josue Homawoo, Neluț Roșu și Gabriel Moura.

Anunțul a fost făcut chiar de tehnicianul lui Dinamo, astăzi, 1 februarie, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCU Craiova.

”Mergem să luptăm, să dăm totul pentru rezultat. Josue e suspendat, Neluț Roșu e accidentat și de asemenea Moura nu poate juca din cauza accidentării, va fi out pentru o perioadă de timp.

Știm că au și ei absențe, dar când am vorbit cu jucătorii, nu e vorba de 11 jucători, e vorba de 25 de jucători, toți își așteaptă oportunitatea, e la fel pentru noi, la fel și pentru ei. Vedem cine se adaptează mai bine, cine va profita de ocazie. Nu subestimez echipe pentru că au absente, vor da totul pentru a-i înlocui”, a spus Kopic în cadrul conferinței de presă.

Tehnicianul croat din Ștefan cel Mare, a încercat să evite subiectul transferurilor și s-a rezumat să vorbească despre posibilitatea veniri a unui atacant.

”Lucrăm mereu pe partea asta, dar nu e ușor să găsești jucători și să acoperi tot ce ne trebuie”, a precizat Kopic.

Hakim Abdallah, încrezător înaintea duelului cu FCU Craiova

La conferința de presă premergătoare partidei, Hakim Abdallah (26 de ani), l-a însoțit pe antrenorul Zeljko Kopic (46 de ani).

Atacantul din Ștefan cel Mare, a prefațat partida de mâine seară și speră ca Dinamo să ”spargă gheața” în 2024 și să obțină primul succes, după eșecurile cu Petrolul Ploiești, scor 0-1, și Rapid, scor 1-2.

”Personal, cred mai mult în mine. Dacă și echipa poate face la fel, e mai bine. Nu e vorba doar despre goluri, ci și despre decizii pe teren. Trebuie să fim mai buni în fiecare săptămână. Nu sunt afectat despre ce se spun cei din conducere. Ne trebuie jucători care să aducă calitate. Devenim mai buni când avem jucători buni.

Mă uit la toate meciurile din capmionat. Trebuie să jucăm ca în meciul cu Rapid și vom vedea ce se va îmtâmpla. Va fi un meci greu. Fiecare meci e diferit. Trebuie să luptăm pentru victorie. E clar că avem nevoie de victorii”, a declarat Hakim Abdallah, în cadrul conferinței de presă.

Brigada de arbitrii de la Craiova – Dinamo

Pentru meciul din etapa a 24-a din Superliga, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre FCU Craiova – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi). Acesta va fi ajutat de asistenții Orbuleţ Mircea (Bucureşti) și Badea Marius (Vâlcea).

Arbitrajul video va fi analizat de Costreie Sorin (Ilfov) și Neacşu George Florin (Argeş).

CCA l-a desemnat observator pe Dumitrescu Eduard (Argeş).

Bilete pentru meciul cu FCU Craiova

Suporterii dinamoviști au rezervate 1.500 de bilete și se pot achiziționa în ziua meciului direct de la stadionul ”Ion Oblemenco”, de la intrarea în peluza noastră. Prețul unui tichet de acces este în valoare de 30 lei.

În etapa cu numărul 24, “câinii” se vor deplasa la Craiova, pentru meciul cu FCU, programat vineri, 2 februarie, de la 20:00. echipa finanțată de Adrian Mititelu se poziționează pe locul 11, cu 27 de puncte.

Dinamo va juca tot în deplasare după meciul de la Craiova. Farul Constanța va fi următoarea adversară a echipei lui Zeljko Kopic, după care va urma meciul de pe teren propriu cu Oțelul Galați.

Programul următoarelor trei etape:

Etapa 24

Vineri, 2 februarie

Ora 20:00

FCU Craiova – DINAMO

Etapa 25

Luni, 12 februarie

Ora 20:00

Farul – DINAMO

Etapa 26

Duminică, 18 februarie

Ora 20:00

DINAMO – Oțelul Galați

CITESTE SI:

Conferință de presă I Hakim Abdallah, încrezător înainte de FCU Craiova – Dinamo

Zeljko Kopic vrea toate punctele de la Craiova: ”Mergem să luptăm!”

CCA a anunțat arbitrul de la FCU Craiova – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;Dinamo atacă Craiova fără trei jucători importanți: ”Vedem cine va profita de ocazie”&8221;

Lasă un răspuns