Adrian Mititelu, lecție de dinamovism: ”Sper ca de meciul viitor să câștige tot”

Dinamo a pierdut un nou meci în Superliga României, scor 1-2, împotriva celor de la FCU Craiova.

Oltenii s-au impus prin golurile semnate de Yassine Bahassa (’13) și Juan Bauza (’52). Dennis Politic (’63) a redus din diferență, dar ”câinii” nu au avut forța de a egala pe final.

Deși Dinamo e pe ultimul loc și menținerea în prima ligă pare un obiectiv din ce în ce mai dificil de atins, Adrian Mititelu, patronul oltenilor, crede că încă mai există speranță în ”haită”.

Majoritatea dinamoviștilor deja sunt resemnați și împăcați cu ideea că vor retrograda înapoi în eșalonul secund. Totuși, Adrian Mititelu crede că suporterii din Ștefan cel Mare nu trebuie să își piardă speranța. Patronul celor de la FC U Craiova susține că fotbalul românesc are nevoie de Dinamo în prima ligă.

Mititelu este convins că Dinamo București va renaște din propria cenușă și va redeveni o mare sperietoare în Superliga.

”Sincer, îmi doresc ca Dinamo să rămână în Liga 1. Nu o spun de complezență. Uite, un meci cu Dinamo, chiar dacă nu mai vine lumea ca altădată, are mare însemnătate. Vă spun o chestiune. Fac o afirmație responsabilă. În următorii 2-3 ani va fi foarte greu de bătut.

Dinamo trebuie să rămână în Liga 1. Sper ca de meciul viitor să câștige tot. Sunt mulți care le cântă prohodul, inclusiv dinamoviști. E invidie și acolo”, a spus oficialul grupării din Bănie.

Adrian Mititelu, reacție de suporter la golul anulat lui Dinamo

FC U Craiova a deschis scorul în prima repriză după o execuția lui extraordinară Yassine Bahassa, dar Dinamo a replicat imediat prin Goncalo Gregorio. Doar că golul a fost anulat după verificare VAR, iar decizia l-a făcut pe Adrian Mititelu să se bucure nespus.

Era minutul 37 când atacantul portughezul trimitea mingea în plasa porții lui Ionuț Gurău după centrarea lui Dennis Politic, dar ”centralul” Adrian Cojocaru le-a refuzat reușita ”câinilor”.

Avertizat din camera VAR de Sorin Costreie că Hakim Abdallah se afla într-o poziție de ofsaid când i-a pasat lui Politic, ”centralul” întâlnirii a anulat golul. Momentul a fost savurat cum se cuvine de Adrian Mititelu, care s-a bucurat precum un suporter.

La partida de vineri seară au fost prezenți și doi oameni importanți din conducerea lui Dinamo. Este vorba de președintele Andrei Nicolescu și de Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii importanți, care a venit la joc într-un automobil marca Maybach.

Dinamo a ajuns la a treia înfrângere consecutivă și ocupă ultimul loc în clasament cu 16 puncte obținute în 24 de meciuri jucate.

Pentru dinamoviști urmează meciul de pe terenul marinarilor, Farul Constanța, luni, 12 februarie, de la ora 20:00.

Programul următoarelor două etape:

Etapa 25

Luni, 12 februarie

Ora 20:00

Farul – DINAMO

Etapa 26

Duminică, 18 februarie

Ora 20:00

DINAMO – Oțelul Galați

CITESTE SI:

Răzvan Patriche, supărat după încă o înfrângere: ”Vorbim ceva și când vine meciul….”

Răzvan Zăvăleanu, îl ”tăvălește” pe tâmplarul din Giulești: ”Nu poți să împuternicești pe nu-știu-cine”

Video I Faza controversată din Bănie a creat isterie în studioul televiziunii care transmitea partida: ”Cum să faci aşa ceva? Repet, e stupid”

Un gând despre &8222;Adrian Mititelu, lecție de dinamovism: ”Sper ca de meciul viitor să câștige tot”&8221;

Lasă un răspuns