Răzvan Patriche, supărat după încă o înfrângere: ”Vorbim ceva și când vine meciul….”

Dinamo a căzut pe ultima poziție a Superligii la finalul unei zile în care FC Botoșani a întors scorul în derby-ul Moldovei, iar FC U Craiova a câștigat în fața elevilor lui Zeljko Kopic, cu ajutorul a două goluri marcate de Bahassa și Bauza.

mobilalaguna.ro

Dinamo s-a văzut condusă la două goluri diferență în minutul 52 al partidei de pe „Ion Oblemenco”, după ce Yassine Bahassa a marcat în prima repriză din afara careului, iar Juan Bauza l-a executat pe Golubovic cu călcâiul, în startul actului secund.

Dennis Politic (23 de ani), a fost unicul marcator al echipei noastre. Mijlocașul din Ștefan cel Mare, reușind să marcheze în minutul 63.

La finalul meciului, Răzvan Patriche (37 ani), a vorbit despre al treilea eșec consecutiv al ”câinilor” din 2024. Vizibil afectat după înfrângerea de pe ”Ion Oblemenco”, fundașul s-a declarat dezamăgit de prestația echipei sale, dar și de erorile mari din prima repriză.

”Atât am putut astăzi. Trebuie să analizăm. Înfrângere după înfrângere. Vorbim ceva și când vine meciul nu știm ce se întâmplă. Nu știu ce s-a întâmplat astăzi. Am încercat să îl faultez pe Bauza, nu știu ce s-a întâmplat.

Din păcate atât am putut astăzi, s-a jucat slab. Nu știu ce să zic, trebuie să analizăm. E o înfrângere, iar aveam așteptări, vorbim ceva și când vine meciul nu știu ce se întâmplă, foarte multe greșeli neforțate, foarte multe mingi pierdute ușor, fără presiune, fără nimic. Nu știu ce s-a întâmplat astăzi.

Am încercat să fac fault la jumătatea terenului, am alergat după el, contre, nu știu exact cum s-a întâmplat, ce să mai…

Sunt obosit, am alergat mult după egalare azi, cel puțin în a doua repriză de multe ori ne-au prins descoperiți în apărare, am rămas 2 contra 2. Trebuie să vedem meciul, să analizăm ce s-a întâmplat astăzi și să arătăm mai bine în meciul următor”, a declarat Patriche la finalul meciului.

Zeljko Kopic, reacție neașteptată după ce Dinamo a ajuns ”lanterna roșie”

Antrenorul croat în vârstă de 46 de ani, speră că echipa își poate regla jocul în următoarele 10 zile.

De asemenea, pe lângă dezamăgirea evoluției elevilor săi în prima repriză, tehnicianul ”câinilor” nu înțelege de ce jucătorii arată diferit în timpul meciurilor față de antrenamente.

”Avem 10 zile în care să analizăm, să vedem unde greșim. Mai este timp să întoarcem situația, dar trebuie să fim mai buni. Să fim mai agresivi, mai curajoși, să luptăm.

După Petrolul am arătat că putem juca bine. Iar acum iar am avut un meci slab, cu multe greșeli. Nu trebuie să renunțăm, trebuie să găsim o cale. Trebuie să obținem rezultate cât mai repede”, a transmis Zeljko Kopic.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, a continuat: „Sunt dezamăgit. Prestația noastră din prima repriză nu a fost bună. Aveam senzația că facem un pas înainte, dar am făcut doi înapoi. Am fost foarte departe de adversi, au marcat primul gol, apoi am avut niște situații, iar golul marcat de noi a fost după un ofsaid milimetric. Am încercat să dominăm meciul apoi, am marcat, dar nu am avut puțin noroc, iar Gregorio a lovit bara. Nu am făcut un meci bun. Am încercat totul. E un moment dificil.

Din ce văd la antrenamente și din ce am văzut la meciul cu Rapid, simt că putem juca, dar când pierdem primele dueluri, când pierdem mingi simple, nu e ușor. Avem probleme, încercăm să avem o stabilitate mentală pentru a respecta planul de joc… e ceva ce trebuie să rezolvăm.

Am avut unele momente de calitate, când am creat ceva, când am centrat, dar nu e Dinamo pe care o vreau eu în ceea ce privește intensitatea, duelurile. Am pierdut prea multe mingi. La golul doi le-am dat pur și simplu mingea. E greu când faci atât de multe greșeli. Unele părți ale jocului au fost bune, dar nu e suficient.

De ce avem nevoie acum? Meciul următor e luni, avem 10 zile. Avem nevoie să analizăm fiecare detaliu, să vedem unde ne putem îmbunătăți și să continuăm să luptăm. Trebuie să fim mai buni, să intrăm cu mai mult curaj, mai multă energie, mai multă agresivitate.

După meciul cu Petrolul am arătat acasă că putem juca, dar azi nu am fost suficient de buni. Ne așteaptă o perioadă dificilă, însă trebuie să luptăm. Nicio șansă ca cineva din acest vestiar să cedeze acum. Trebuie să găsim o cale, să gestionăm această situație, să nu mai fim doar aproape de a obține rezultate”, a mai explicat Kopic după eșecul cu FCU Craiova.

Video I Gol Dennis Politic

@doar_dinamo_official

Craiova – Dinamo, 2:1(Liga 1, etapa 24). Pentru Dinamo a marcat: D. Politic 64′.

♬ original sound – Doar Dinamo Official – Doar Dinamo Official

Dinamo a ajuns la a treia înfrângere consecutivă și ocupă ultimul loc în clasament cu 16 puncte obținute în 24 de meciuri jucate.

Pentru dinamoviști urmează meciul de pe terenul marinarilor, Farul Constanța, luni, 12 februarie, de la ora 20:00.

Programul următoarelor două etape:

Etapa 25

Luni, 12 februarie

Ora 20:00

Farul – DINAMO

Etapa 26

Duminică, 18 februarie

Ora 20:00

DINAMO – Oțelul Galați

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, îl ”tăvălește” pe tâmplarul din Giulești: ”Nu poți să împuternicești pe nu-știu-cine”

Video I Faza controversată din Bănie a creat isterie în studioul televiziunii care transmitea partida: ”Cum să faci aşa ceva? Repet, e stupid”

Video I Dennis Politic, afectat de rezultatul din duelul cu FCU Craiova: ”Îmi pare rău pentru fani”

Un gând despre &8222;Răzvan Patriche, supărat după încă o înfrângere: ”Vorbim ceva și când vine meciul….”&8221;

Lasă un răspuns