Predicția unui fost lider al vestiarului din Ștefan cel Mare: ”Nea Mircea va ajunge la Dinamo”

Dinamo trece printr-un nou moment dificil.

flanco.ro/

Angajații clubului Dinamo București, nu se regăsesc și adună înfrângere după înfrângere în Superligă.

Dinamo este ultima în Superligă, cu 16 puncte adunate în 24 de runde, la nouă puncte în spatele celor de la FC Voluntari, ocupanta locului 14, poziţie care asigură prezenţa în barajul de menţinere/promovare în Superligă pentru sezonul 2024/2025.

În pofida acestor dificultăţi pe plan sportiv, fostul jucător şi conducător al echipei, Florin Prunea, vine cu o predicţie care le reaprinde flacăra speranţei suporterilor lui Dinamo: Mircea Lucescu (78 de ani), va reveni la clubul său de suflet, cât de curând, indiferent de funcţie.

”Eu zic că nea Mircea va ajunge la Dinamo, vă zic eu. Ori în calitate de preşedinte, ori manager sau chiar manager-antrenor, de ce nu. L-aş dori şi pe domnul Ţiriac, este dinamovist şi el. Dar nea Mircea sunt convins că viitorul lui este legat de Dinamo, orice ar zice unii sau alţii.

O retrogradare nu înseamnă moartea unui club. Este o situaţie grea, dar nu moare, o iei de la început. S-a mai promovat o dată, a fost o minune. Mie mi-e greu, am crescut acolo, nu îmi place să mă obişnuiesc cu Divizia B.

Nu este o tragedie retrogradarea, dar nu este ok ca un club mare cum e Dinamo să se obişnuiască cu retrogradarea. Ăsta nu este Dinamo, ştie toată lumea asta. Dinamo este reprezentat de suporteri, de istorie. Se vede acum cât de greu este acest tricou.

Fanii sunt alături până în ultimul moment, ei mai cred. Sper să nu se întoarcă împotriva echipei. Ar fi o greşeală”, a declarat Florin Prunea, în cadrul unui eveniment caritabil.

Rămas liber după despărţirea de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu nu duce lipsă de oferte. Este dorit şi de către Dan Şucu la Rapid, dar a discutat şi cu mai multe formaţii importante din Europa.

Până în acest moment, antrenorul în vârstă de 78 de ani nu a luat nicio decizie cu privire la cariera sa.

Ce a spus Ion Țiriac despre implicarea la Dinamo, după întâlnirea cu Mircea Lucescu

Ion Țiriac a luat prânzul cu Mircea Lucescu și a spus că s-ar implica alături de acesta la ”un Dinamo”, dar nu la echipa care în acest moment joacă în Superliga.

”Am avut un lunch (n.r. prânz) cu un prieten, vreo două ore, care ştie mai mult fotbal. L-am întrebat: «De ce?». Şi el mi-a spus cam despre ce e vorba.

Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, la aia m-aş băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că sunt lucruri pe care nu le înţeleg în fotbal.

Nu înţeleg cum ai un regulament în care 13 din 23 de jucători pot fi străini. Păi românii mei unde mai joacă? Aş face reguli drastice să-i ajute pe tinerii aceştia de aici să sară treapta de la Divizia Î, până la una regulară.

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă…Să vedem cum facem mai bine”, a declarat Ion Țiriac.

Mircea Lucescu a confirmat negocierile cu Ion Țiriac pentru o investiție în fotbalul Românesc

La doar câteva ore după dezvăluire făcută de Ion Țiriac, ”Il Luce” a confirmat informaţia şi a recunoscut că are o legătură de peste jumătate de secol cu Ion Ţiriac.

”Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi.

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale”, a spus Mircea Lucescu.

Prin acest proiect, Ţiriac şi Lucescu şi-ar dori să regăsească valorile care i-au făcut mari în sport.

”Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce… Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport”, a adăugat fostul antrenor al lui Dinamo București.

CITESTE SI:

Nebunie în Liga 1! Primul tehnician din România, acuzat de rasism: „Unii suporteri ai Rapidului sunt mai… Bronzaţi” :))

Oficial I Reziliere de contract la Dinamo!

Telenovela a luat sfârșit pentru un jucător din Ștefan cel Mare

2 gânduri despre &8222;Predicția unui fost lider al vestiarului din Ștefan cel Mare: ”Nea Mircea va ajunge la Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns