Răducioiu, în extaz la finalul meciului Dinamo – Oțelul 3-1: „I-au topit!”

Dinamo Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia gălăţeană Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă.

flanco.ro/

Pentru Dinamo au marcat Politic, Gnahore şi Abdallah și Dinamo a părăsit ultimul loc din clasament.

Invitat la televiziunea Prima Sport, Florin Răducioiu l-a lăudat pe Kopic, antrenorul lui Dinamo, și l-a numit pe Abdallah MVP-ul partidei la care au asistat pe Arcul de Triumf peste 6.500 de spectatori.

„Dinamo i-a topit pe Oțelul, sunt semne încurajatoare privind posibila salvare de la retogrdare. Jocul arătat azi și faptul că marchează cinci goluri în două meciuri sunt semne îmbucurătoare pentru viitor

Dinamo e vie, are în componență câțiva jucători foarte interesanți. E un pic work in progress. Acest antrenor e foarte bun, mi se pare că el cunoaște de mult timp fotbalul nostru.

Abdallah a fost omul meciului, a fost pe tot terenul, a venit și în apărare. E de viteză, de forță, e un pasator excelent”, a declarat Florin Răducioiu.

Dinamo – Oțelul Galați, scor 3-1

Dinamo a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Dennis Politic, iar gălăţenii au egalat dintr-un penalty controversat dictat de arbitrul Andrei Moroiţă. A transformat Alexandru Pop, în minutul 17, dar Hakim Abdallah a oferit o nouă pasă de gol în minutul 34 şi Gnahore a adus în avantaj gazdele. În minutul 78, arbitrul a dictat penalty pentru Dinamo, iar Hakim Abdallah a transformat pentru 3-1 scor final.

În urma acestei victorii, echipa noastră a urcat pe locul 15 în clasamentul SuperLigii, cu 22 de puncte și se pregătesc pentru următorul meci, pe care-l vor juca în deplasare, cu CFR Cluj. Apoi vor urma meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, deplasarea de pe terenul lui Poli Iași și ultimul meci, cu UTA, de ”acasă”.

Practic, în afară de meciul din Gruia, Dinamo își va măsura forțele cu echipele din a doua parte a clasamentului.

Chiar dacă a marcat de cinci ori în ultimele două partide, Dinamo are în continuare cel mai slab atac din campionat, cu doar 20 de goluri marcate în 26 de partide.

Golgheterul echipei este Dennis Politic (23 de ani), transferat în vara anului trecut de la Cremonese, după promovarea echipei în Superligă.

Programul următoarelor trei etape:

Etapa 27

Vineri, 23 februarie

Ora 20:00

CFR Cluj – DINAMO

Etapa 28

Marți, 27 februarie

Ora 18:30

DINAMO – Hermannstadt

Etapa 29

Vineri, 1 martie

Ora 20:00

Poli Iași – DINAMO

CITESTE SI:

Dennis Politic, cerut la națională: ”E de națională!”

Gabriel De Moura se gândește deja la duelul cu CFR Cluj

Verdictul lui Florin Prunea după a doua victorie la rând a ”câinilor”

2 gânduri despre &8222;Răducioiu, în extaz la finalul meciului Dinamo – Oțelul 3-1: „I-au topit!”&8221;

Lasă un răspuns