Vestea momentului în Ștefan cel Mare: ”Dinamo are nevoie de susținere. Ne-am orientat și în zona de afară”

Dinamo București, trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv, în ultimele partide disputate arătând un fotbal calitativ.

Dacă până acum, echipa noastră stătea bine doar pe palierul financiar, după o primă jumătate de sezon modestă, Dinamo București a reușit să înșire rezultate pozitive de la reluarea campionatului (după pauza competițională de iarnă). Elevii antrenați de Zeljko Kopic au consemnat până în clipa de față șapte victorii, cinci rezultate de egalitate și 17 înfrângeri. Dinamo ocupă locul 15 în clasament cu 26 de puncte obținute după 29 de runde disputate în Superliga României.

Astfel, se anunță planuri mari în viitorul clubului nostru. Administratorul special al clubului Dinamo București, Andrei Nicolescu, a discutat pe tema subiectelor de interes din jurul clubului. Printre acestea, se regăsesc posibila implicare de a avea acționari străini în viitorul apropiat.

Oficialul din Ștefan cel Mare, susține că echipa are nevoie de acționari străini și că există discuții în acest sens. Acesta consideră că aceștia ar avea capacitatea de a înțelege foarte bine ce presupun investițiile pe termen mediu sau lung.

”E posibil (n.r. – să fie acționari străini la Dinamo), tot timpul sunt discuții. Dinamo are acționari puternici, dar încă este nevoie de susținere. Ne-am orientat și în zona de afară pentru două componente. Prima – capacitatea de a înțelege investiția în infrastructură, pe termen mediu-lung, lucru pe care românii nu îl înțeleg și vă spun asta cu toată onestitatea.

A doua componentă – celebrul «know-how». Nu încercăm să inventăm roata la Dinamo, sunt foarte multe cluburi din afară care au trecut prin aceste proceduri, au înțeles ce înseamnă marketing, management, implementarea strategică a unor decizii”, a spus Nicolescu.

Andrei Nicolescu susține și că se află pe drumul cel bun, chiar dacă Dinamo nu ocupă locul dorit de fani în clasamentul Superligii României.

”Am început foarte bine la Dinamo, cu un rezultat excepțional, promovarea, după care am resimțit un recul cauzat de mai mulți factori. Sunt chestiuni mai degrabă obiective. A fost un final de an destul de intens. În noiembrie am realizat că sunt 16 meciuri fără victorie și era un mare semnal de alarmă.

Ce s-a întâmplat după 1 decembrie e un plus din punct de vedere sportiv pentru Dinamo. Suntem pe un drum de construcție progresivă foarte bine definit. Avem o structură care nu are cum să nu dea rezultate”, a mai declarat administratorul special a lui Dinamo.

Proiect major anunțat la Dinamo

Administratorul special din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu a făcut unele previziuni optimiste în privința viitorului lui Dinamo București.

Oficialul clubului vrea să-l atragă și mai mult pe Mircea Lucescu în proiect. De asemenea, Nicolescu se gândește deja la noua arenă.

”Il Luce”, este așteptat oricând să se implice mai mult la Dinamo, a transmis Nicolescu.

”Mircea Lucescu este implicat activ și îi mulțumesc pentru gesturile de lider pe care le face. Apreciez mult faptul că în momentul în care s-a dat jos din avion, a dat o fugă la Săftica pentru a vorbi cu jucătorii și cu mister (n. r. Zelijko Kopic).

Știu ce emulație s-a creat la Rapid atunci când stadionul era foarte aproape de finalizare, eu nu am apucat asta. Faptul că o arena modernă dă posibilitatea unor oameni din business sau din zona mondenă, dintr-o zonă în care își permit o investiție de genul, să fie prezenți la un astfel de eveniment, creează foarte multă dorință”, a anunțat Nicolescu.

Pentru Dinamo urmează partida cu UTA Arad, din cadrul ultimei etape din sezonul regulat al Superligii României. Meciul este programat să se dispute pe stadionul ”Arcul de Triumf”, vineri, de la ora 20:00.

Sold-out la Dinamo București – UTA Arad!

Miercuri, toate biletele disponibile pentru această partidă au fost epuizate, potrivit site-ului care comercializează tichete și abonamente pentru meciurile lui Dinamo de pe teren propriu.

”Câinii” se află în acest moment în subsolul clasamentului, pe poziția a 15-a. Elevii lui Zeljko Kopic au acumulat până în prezent 26 de puncte după 29 de etape desfășurate în Superliga. Șapte victorii, cinci remize și 17 eșecuri au consemnat, pe deasupra, dinamoviștii.

CITESTE SI:

Interes MAJOR la Dinamo – UTA Arad

Video I Dinamo Bucureşti, cedează în ultimul meci din grupa 4 a European League

Noi detalii despre viitorului director sportiv din Ștefan cel Mare. Situație clarificată în cazul lui Kopic

Un gând despre &8222;Vestea momentului în Ștefan cel Mare: ”Dinamo are nevoie de susținere. Ne-am orientat și în zona de afară”&8221;

Lasă un răspuns