Nici la Barcelona nu a văzut așa ceva. Edgar Ie a rămas ”mască”, după ce a ajuns la Dinamo: ”A fost pentru prima dată în viața mea când am văzut”

Dinamo traversează un moment bun, fiind la un singur punct de locul de baraj, ocupat de Voluntari. ”Câinii” se vor duela cu UTA, în ultima etapă de dinaintea play-out-ului, meciul fiind vineri, de la ora 20:00.

Edgar Ie (29 de ani), a fost transferat de Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu turcii de la Basaksehir. Acesta a transmis că oferta primită din partea ”câinilor” a reprezentat o bună oportunitate pentru el, în iarna trecută.

De asemenea, Edgar Ie a dezvăluit că a rămas ”mască” atunci când i-a văzut pe fanii ”câinilor” venind la hotelul în care erau cazați jucătorii, înaintea unui meci, deşi situaţia echipei nu este cea mai bună. Stpperul s-a declarat convins de faptul că Dinamo se poate salva de la retrogradare.

”Știam despre București că e un oraș frumos în care să locuiești și să joci. Am avut o perioadă în care nu am jucat și oferta asta a însemnat o oportunitate bună pentru mine.

E prima dată în viața mea când am văzut fanii venind la hotel înainte de meci să ne susțină, deși situația noastră nu e cea mai bună.

(n.r. Se poate salva Dinamo?) Da, da, sigur că da! O să ieșim din situația asta. Nu o să fie ușor, dar o să reușim”, a spus Edgar Ie.

Produs de UDI Bissau (2004-2006), AD Oeiras (2006), Sporting CP (2007-2012), Edgar Ie a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Barcelona B, Villarreal B, Belenenses, LOSC Lille, FC Nantes, Trabzonspor, Feyenoord și Bașakșehir.

Trei meciuri a jucat Edgar Ie de când a ajuns la Dinamo

În prezent, Edgar Ie este cotat la 1,7 milioane de euro, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

CITESTE SI:

Vestea momentului în Ștefan cel Mare: ”Dinamo are nevoie de susținere. Ne-am orientat și în zona de afară”

Interes MAJOR la Dinamo – UTA Arad

Video I Dinamo Bucureşti, cedează în ultimul meci din grupa 4 a European League

Un gând despre &8222;Nici la Barcelona nu a văzut așa ceva. Edgar Ie a rămas ”mască”, după ce a ajuns la Dinamo: ”A fost pentru prima dată în viața mea când am văzut”&8221;

Lasă un răspuns