Dănuț Lupu a ”driblat” în instanță: ”Sper să se reîntoarcă la Dinamo!”

Dănuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat din închisoare, potrivit deciziei judecătorilor, luată în cursul zilei de joi.

Închis la începutul lunii octombrie, fostul internațional a primit, aprobarea pentru eliberarea condiționată după cinci luni, deși fusese condamnat la șapte luni de închisoare pentru că a condus fără să aibă permis valabil.

Dănuț Lupu a fost prezent, alături de avocat, la Judecătoria Sectorului 5 joi dimineață, unde cei doi au pledat pentru eliberare.

”Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, spunea Dănuț Lupu, în sala de judecată, miercuri dimineață.

Potrivit informațiilor apărute în presă, avocatul lui Dănuț Lupu a dezvăluit, în fața judecătorilor, că fostul fotbalist are o ofertă de muncă, de la Dinamo, care-i propune funcția de director sportiv. Nu a fost specificat dacă este vorba de Clubul Sportiv Dinamo, unde Dănuț Lupu a activat înainte să fie condamnat la închisoare, sau de FC Dinamo, echipa de primă ligă.

”Clientul meu se va reintegra în societate. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă”, a spus avocatul Ingrid Miclăuș.

”Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate.

Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu”, a completat avocatul lui Dănuț Lupu, la ieșirea din tribunal, potrivit Prosport.

Ioan Andone, mesaj după ce Dănuț Lupu a fost eliberat din închisoare

În cdrul unui interviu acordat celor de la Sportpesurse, Ioan Andone a dezvăluit că a vorbit deja cu fostul său coleg și că acesta are o stare de spirit foarte bună.

”Mă bucur, am vorbit cu el. Eu am fost și l-am viziat. Sper să se reîntoarca la Dinamo, să reia munca și să nu mai facă greșeli din astea.

Este bine. Eu cred că va fi reprimit la Dinamo, ar fi bine!”, a spus Ioan Andone pentru sursa mai sus citată.

CITESTE SI:

Dinamo, un nou pas făcut pentru ieșirea din insolvență

Conferință de presă I Antonio Bordușanu e încrezător înaintea meciului cu UTA Arad

Zeljko Kopic vine cu vești bune înaintea meciului cu UTA

Un gând despre &8222;Dănuț Lupu a ”driblat” în instanță: ”Sper să se reîntoarcă la Dinamo!”&8221;

Lasă un răspuns