”Câinii” invadează Sibiul! Detalii despre biletele de acces la Hermannstadt – Dinamo

”Câinii” se pregătesc de primul meci din play-out-ul Superligii.

Dinamo București a încheiat sezonul regulat al Ligii 1, cu o victorie în fața celor de la UTA Arad, scor 1-0, și se pregătește de deplasarea din prima etapă a play-out-ului. Meci programat să se dispute, duminică, 17 martie, de la ora 18:15, pe stadionul ”Municipal” din Sibiu.

”Câinii” vor intra în play-out de pe locul 14, poziție care asigură prezența la baraj, cu 15 puncte. De menționat este faptul că echipa noastră va beneficia de rotunjirea punctajului, având în vedere că a încheiat sezonul regulat cu 29 de puncte.

În a doua parte a sezonului, Dinamo va duce adevărata bătălie pentru salvarea de la retrogradare, iar pentru prima dispută, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, au emis un comunicat în care îi informează pe dinamoviști, că vor avea 3.000 de bilete rezervate și 10 autocare, care să îi transporte pe fanii din Capitală, către Sibiu.

Anunțul PCH-ului:

”Duminică, deplasare la Sibiu!

Avem 3.000 de bilete, toată peluza, un bilet costă 20 Lei și se poate cumpăra în ziua meciului direct de la intrarea noastră sau de pe link-ul pe care-l vom publica în curând.

Avem 10 autocare pregătite care vor pleca la ora 12:00 din Dinamo, iar prețul unui loc este 65 Lei. Întoarcerea, imediat după meci. Vă rugăm să faceți rezervarea DOAR prin mesaj pe Whatsapp, cu numele și numărul de locuri dorite, la numărul +40.736.47.64.43”, se arată în comunicatul emis de suporterii dinamoviști.

Andrei Nicolescu a spus ce așteptări are în play-out de la Dinamo

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu speră ca elevii lui Zeljko Kopic să rămână la fel de motivați ca până acum.

”Avem în față încă 9 finale și vom vedea. Cred că jocul nostru e în creștere. Dacă se va reflecta și în rezultate, nu vom avea surprize.

Uneori, la fotbal, poți să joci bine, dar să ai ghinion. Vreau să ne concentrăm pentru a avea meciuri solide la fiecare partidă. A fost o mobilizare generală și la UTA pentru meciul acesta”, a spus oficialul din Ștefan cel Mare.

Reacția lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a câștigat cu UTA

La finalul meciului de pe ”Arcul de Triumf”, Zeljko Kopic a tras concluziile şi consideră că Dinamo se află pe drumul cel bun chiar înainte de play-out.

”Cred că prima repriză a fost foarte bună, am mai avut câteva ocazii de a marca şi al doilea gol. Am fost stabili pe tranziţii şi nu am riscat foarte mult. Am fost foarte stabili în defensivă, dar mi-aş fi dorit să fim mai periculoşi pe contraatac.

În opinia mea, mereu e vorba de echipă. Conexiunea dintre jucători e foarte importantă, pe asta ne bazăm mereu. Nu pot să spun că doar într-un moment s-a făcut schimbarea. Am lucrat zi de zi, aveam probleme, dar și acum suntem în zona retrogradării. Muncim, suntem pe drumul bun, dar cred că vom reuși în final.

Următorul meci o să fie foarte greu. Trebuie să ne relaxăm acum, dar să ne pregătim foarte bine pentru următorul meci. Suntem într-o formă bună, dar mereu sunt lucruri de îmbunătățit în toate aspectele jocului.

Trebuie să fim mai periculoși pe contraatac, dar sunt satisfăcut momentan. Politic este foarte important pentru că înțelege cum să creeze spații între linii, cum să mențină posesia și să-i elibereze pe coechipieri. Trebuie să avem răbdare cu el. Nu am timp să mă gândesc la nimic altceva decât antrenamente”, a declarat Zeljko Kopic la finalul partidei cu UTA Arad.

Video I Dinamo – UTA Arad, scor 1-0

CITESTE SI:

Care sunt așteptările conducerii lui Dinamo în play-out-ul Superligii: ”Vreau să ne concentrăm pentru…”

Video I Ionuț Nedelcearu, eroul lui Palermo!

„Rana de la Dinamo rămâne deschisă!”

Un gând despre &8222;”Câinii” invadează Sibiul! Detalii despre biletele de acces la Hermannstadt – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns