Reacția lui Mircea Lucescu după Dinamo – Petrolul 1-1. Ce spune ”Il Luce” despre penalty-ul acordat ”lupilor galbeni”

Dinamo și Petrolul au remizat dramatic, în fața a peste 300 de copii, susținători ai ”câinilor” și alți 50 ai Petrolului.

Dinamo a început cu stângul play-out-ul SuperLigii, după înfrângerea cu Hermannstadt, iar astăzi a remizat, scor 1-1, cu Petrolul, în etapa a doua a play-out-ului SuperLigii.

Cele două goluri ale partidei au fost marcate de Gabriel De Moura și Gicu Grozav.

Elevii lui Zeljko Kopic au deschis scorul în prima repriză prin Gabriel de Moura (39), însă Petrolul a egalat prin Gicu Grozav după un penalty acordat în minutul 90+13, după mai bine de 10 minute de analiză în camera VAR.

Prezent la meciul de pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, Mircea Lucescu, omul care a scris istorie ca jucător și antrenor la Dinamo, a fost tranșant în privința deciziei de a acorda lovitura de la 11 metri pentru oaspeți.

Mai mult, experimentatul antrenor a susținut că principala vină pentru rezultatul de luni seară o are Dinamo, care nu a știu să gestioneze bine finalul de meci.

”În mod normal, nu a fost penalty, de obicei sunt zeci de faze pe meci în care se întâmplă lucruri din astea.

Dar e vina lui Dinamo, s-a retras prea mult. Nu au contat pe contraatac, era normal ca Petrolul să-i împingă spre careu.

Dar nu se impunea penalty la o astfel de fază. Asta e situația. Eu am zis înainte că se va ajunge la meci nul. Când o echipă renunță la atac, asta se întâmplă.

Dar spun din nou, nu e penalty. Nivelul e scăzut. Sunt momente când ambiția jucătorilor face un meci mai bun decât în mod normal. Dar astea sunt excepții. Nu se poate să vezi un meci și să nu vezi măcar două situații de finalizare”, a spus Mircea Lucescu la final.

Reacția lui Kopic după Dinamo – Petrolul

La finalul meciului, tehnicianul din Ștefan cel Mare, Zeljko Kopic a analizat partida de luni seară. Croatul consideră că Dinamo putea gestiona mai bine finalul de meci, iar absența fanilor a contat foarte mult în desfășurarea partidei și gestionarea momentelor cheie.

Kopic nu a vrut să comenteze decizia arbitrului de a dicta penalty în prelungirile partidei.

”În prima repriză am jucat bine, am controlat și nu le-am dat prea multe șanse. Planul din a doua repriză a fost să menținem același ritm și să punem presiune. Ei au început să câștige dueluri, le-am dat faulturi ușoare, iar apoi am făcut această greșeală și au primit penalty.

Eu nu vorbesc niciodată despre deciziile de arbitraj. Bineînțeles că sunt dezamăgit, e greu când iei gol în finalul meciului și pierzi puncte. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj pentru că nimic nu se va schimba. Asta este.

Nu am reacționat foarte bine la mingile lungi jucate de ei, iar ei au venit peste noi. Ideea a fost să ținem de minge, să folosim spațiile din spatele apărării lor, dar nu am reușit să facem acest lucru. Am avut această problemă și în meciurile trecute, așa că vedem cum putem să rezolvăm.

Planul cu Dennis Politic a fost să joace 60 de minute, deoarece venea după accidentare. Îmi pare rău și pentru copiii prezenți la meci, deoarece au creat o atmosferă frumoasă.

Nu e la fel să joci fără fani, îți dau acea energie extra de care ai nevoie. În unele meciuri, când a fost greu, fanii ne-au dat energie și am reușit să mergem până la capăt”, a spus Kopic la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 16 puncte și a rămas în zona ”roșie” a clasamentului, ocupând locul 15.

Etapa următoare, Dinamo va juca pe terenul Oțelului Galați (08 aprilie, ora 20:30).

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 3

8 aprilie

Ora 20:30

Oțelul – DINAMO

Etapa 4

13 aprilie

DINAMO – Poli Iași

Etapa 5

20 aprilie

FCU Craiova – DINAMO

Etapa 6

24 aprilie

FC Botoșani – DINAMO

Etapa 7

27 aprilie

DINAMO – FC Voluntari

Etapa 8

4 mai

U Cluj – DINAMO

Etapa 9

11 mai

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Avancronică I Bjerringbro/Silkeborg – Dinamo București

Denis Politic, nemulțumit după remiza cu Petrolul: ”Nu știu de ce”

Reacția lui Ionuț Lupescu, după Dinamo Petrolul 1-1

Un gând despre &8222;Reacția lui Mircea Lucescu după Dinamo – Petrolul 1-1. Ce spune ”Il Luce” despre penalty-ul acordat ”lupilor galbeni”&8221;

Lasă un răspuns