Conducerea lui Dinamo, apel către suporterii dinamoviști: ”E un factor important”

În cursul zilei de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit verdictul final din partea Comisiei de Disciplină și Etică pentru sancțiunea dictată în cazul incidentelor de la meciul cu UTA Arad.

Inițial, echipa noastră fusese sancționată să joace patru meciuri fără spectatori, dar această pedeapsă a fost redusă.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat miercuri, 17 aprilie 2024, că suspendarea inițială a fost redusă, ceea ce înseamnă că meciurile viitoare ale lui Dinamo cu FC Voluntari și UTA Arad vor avea loc cu suporteri în tribune.

Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FRF, care a admis cererile de suspendare parțială a sancțiunii formulate de SC Dinamo 1948 SA și AFC UTA Arad. Aceste cereri au fost făcute în temeiul articolului 37 alineatele 1 și 2 din Regulamentul Disciplinar (RD).

În cadrul unui interviu acordat televiziunii PRO TV, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a făcut un apel către suporterii dinamoviști și se așteaptă la un sold-out pentru meciurile rămase de disputat pe teren propriu în acest sezon, în urma deciziei favorabile venite din partea Comisia de Disciplină a FRF.

”O veste foarte bună, s-a văzut cât de greu ne-a fost fără suporteri. Sper să tragem toți învățăturile de minte din această experiență și să nu repetăm greșeli. Să înțelegem că doar împreună suntem foarte puternici și atunci jucătorii au nevoie de suporteri și suporterii au nevoie să fie pe stadion alături de ei și atunci trebuie să respectăm toate regulile și să nu mai fim puși în astfel de situații.

E un boost de încredere pentru jucători, vor avea sprijinul celui de-al 12-lea jucător pentru meciurile de acasă. Pentru spectatori să însemne faptul că ne putem bucura împreună și să ne manifestăm civilizat ca să ne bucurăm de un eveniment sportiv.

Cred că e un factor important să jucăm cu suporteri, noi trebuie să luptăm la fiecare meci pentru puncte și să dovedim că merităm să rămânem în Liga 1. În primul rând aștept responsabilitate din partea suporterilor noștri pentru că suntem sub monitorizare și nu trebuie să mai greșim. Responsabilitate și sold-out, evident!”, a spus Andrei Nicolescu, pentru sursa citată mai sus.

Astfel, următoarele două meciuri ale celor de la Dinamo și UTA de pe teren propriu vor putea fi cu spectatori de toate vârstele în tribună, nu doar cu copiii de până la vârsta de 14 ani.

Comunicatul LPF despre suspendarea sancțiunii

”Întrunită miercuri, 17 aprilie 2024, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

SC FC Voluntari vs. Andrei Nicolescu – Plângere – În pronunțare.

SC Dinamo 1948 SA – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.

AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, a scris Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul oficial.

Pe teren propriu, Dinamo va mai juca în play-out contra celor de la Voluntari și UTA.

Dinamo e la mâna ei!

Dinamo va întâlni trei dintre echipele cu care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Sâmbătă, ”roș-albii” se vor deplasa la Craiova pentru duelul cu FCU, ultima clasată, iar marți va urma o altă deplasare, la Botoșani.

O partidă importantă va fi și cea de pe teren propriu cu FC Voluntari, echipa care ocupă ultimul loc care asigură salvarea directă de la retrogradare, cu 21 de puncte, cu două mai mult decât echipa noastră.

Dacă va reuși să câștige următoarele trei partide, Dinamo nu doar că ar fi, în mare parte, sigură de locul de baraj, dar se va lupta cu șanse mari pentru salvarea directă de la retrogradare!

În ultimele două etape, Dinamo ar urma să se dueleze cu Universitatea Cluj (deplasare) și UTA Arad (acasă), două dintre echipele care se bat pentru locurile fruntașe din play-out.

Bilete pentru meciul cu FCU Craiova

Suporterii dinamoviști s-au organizat pentru meciul cu FCU Craiova de sâmbătă. Așadar, aceștia au anunțat că vor invada Craiova și au publicat informațiile necesare pentru deplasarea de sâmbătă.

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17:30, jucăm cu oltenii lui Mititelul. Deplasarea se va face cu autocare și masini personale.

Dinamo are rezervate 5.000 de bilete, iar întâlnirea va avea loc la ora 10:00 la Dinamo, la 11:00 se pleacă.

Cost Autocar: 60 lei;

Cost Autocar pentru copiii sub 15 ani: 30 lei;

Cost Bilet de meci: 30 lei.

Pentru înscrieri așteptăm un SMS cu nume si număr de locuri dorite la numărul de telefon: +40 (750) 424 . 992.

Tichetele de acces se pot achiziționa și online, de pe platforma eventim.roMENȚIONĂM! La selecțiunea bilete, trebuie introdus cod promoțional la OASPEȚI DINAMO: FCDINAMO1948fcdinamo1948FCDinamo1948FcDinamo1948 (codul este oricare dintre).

Înaintea etapei a cincea, din play-out-ului Super Ligii, Dinamo ocupă locul 13 cu 19 puncte.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 5

20 aprilie

Ora 17:30

FCU Craiova – DINAMO

Etapa 6

23 aprilie

Ora 19:30

FC Botoșani – DINAMO

Etapa 7

26 aprilie

Ora 20:00

DINAMO – FC Voluntari

Etapa 8

4 mai

U Cluj – DINAMO

Etapa 9

11 mai

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

David Popovici, prima medalie de la Campionatelor Naționale de la Otopeni

Ionuț Lupescu, cu sufletul alături de Dinamo: ”Ăsta e obiectivul realist”

Reacția conducerii din Ștefan cel Mare, după suspendarea ridicată de Comisia de Disciplină

2 gânduri despre &8222;Conducerea lui Dinamo, apel către suporterii dinamoviști: ”E un factor important”&8221;

Lasă un răspuns