Răspunsul lui CS Dinamo, prin vocea lui Ionel Dănciulescu, după acuzațiile lui Dănuț Lupu

Dănuț Lupu (57 de ani) a fost condamnat 7 luni și 10 zile de închisoare, pentru că a condus fără permis, dar a ieșit după 6 luni.

După ce a ieșit din spatele gratiilor, fostul mijlocaș i-a acuzat pe cei din cadrul Clubului Sportiv Dinamo, că l-ar fi dat uitării după problemele prin care a trecut.

Fostul atacant din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația în care se află Dănuț Lupu și a precizat că, din cunoștințele sale, fostul fotbalist nu și-ar fi dorit să primească vizite în pușcărie.

”Din ce știu eu, nu prea ar fi vrut să primească foarte multe vizite. Știu că Răzvan, băiatul lui, ține legătura. E la noi la club, la echipa de Liga 3. Eu cred că familia ar fi trebuit să fie alături de el. Am primit un mesaj de la el de ziua mea de naștere, i-am dat și eu în februarie de ziua lui.

Dănuț știe că respectul pe care eu i-l port nu poate fi pus la îndoială. Îl respect datorită vârstei, datorită faptului că atunci când am venit la Dinamo m-a ajutat destul de mult. Da, am vorbit cu el o singură dată la telefon (n.r. după ce s-a eliberat). Nu cred că are de ce să fie supărat pe mine, respectul rămâne același. Nici nu eram două persoane foarte apropiate”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii ”Exclusiv Dinamo” de la ProSport.

Dănuț Lupu a ieșit din închisoare pe 3 aprilie 2024, după ce a executat 179 de zile din pedeapsa de 223 de zile. A câștigat 44 de zile, după ce a spus în fața instanței că regretă că a condus fără permis și a achitat și prejudiciul.

Fostul jucător al echipei naționale nu a fost uitat chiar de toată lumea. Lupu a acordat un interviu în care a dezvăluit că administratorul special al lui FC Dinamo, Andrei Nicolescu l-ar fi vizitat pe Dănuț Lupu în penitenciar.

(modertor): ”Dane, domnul Nicolescu a fost la tine cumva? Cât ai fost la închisoare?”

”Da, e prietenul meu, de ce să nu vină? Da, a fost! Întrebați-l pe dânsul dacă a fost sau nu, că eu nu știu…”, a răspuns Lupu.

(moderatorului a întrebat instant): ”Nu l-ai menționat… Ai spus că niciun dinamovist nu a fost la tine”.

”Când am spus dinamovist, mă refeream la CS Dinamo. Nicidecum la domnul Andrei. Pot să spun că ai fost la mine, Andrei?”, a făcut Lupu precizările de rigoare. ”Da, bineînțeles. A fost un gest normal”, a răspuns răspuns și Andrei Nicolescu.

”Nu am vrut să-l pun într-o situație mai delicată. E prietenul meu și de aia nu l-am menționat. Acum, dacă tot suntem în direct, vă spun că a fost”, a completat Dănuț Lupu.

”Până la urmă, din punct de vedere uman, e un gest normal. Era un moment delicat pentru el, era foarte important să simtă sprijinul oamenilor cu care construia o relație și cu care vorbea…

Mie mi s-a părut important pentru cineva care înseamnă mult pentru Dinamo să arăt un gest uman. Nu are alte conotații”, a mai adăugat oficialul lui Dinamo.

CITESTE SI:

Conducerea lui Dinamo, apel către suporterii dinamoviști: ”E un factor important”

David Popovici, prima medalie de la Campionatelor Naționale de la Otopeni

Ionuț Lupescu, cu sufletul alături de Dinamo: ”Ăsta e obiectivul realist”

Un gând despre &8222;Răspunsul lui CS Dinamo, prin vocea lui Ionel Dănciulescu, după acuzațiile lui Dănuț Lupu&8221;

Lasă un răspuns