Gheorghe Mihali pune tunurile pe Kopic și ai săi elevi!

Marți seară, Dinamo a fost învinsă în prelungiri în deplasarea pe terenul celor de la FC Botoșani, meciul din cea de-a șasea etapă a play-out-ului Superligii.

Pentru Botoșani au marcat Moura (autogol) și Mailat, în timp ce unica reușită a lui Dinamo a fost semnată de Selmani.

Golul victoriei pentru Botoșani, marcat de Mailat, a fost dat în prelungirile reprizei secunde.

Astfel, ”fetele” lui Zeljko Kopic, au ajuns pe locul nouă în ierarhia din play-out, cu 20 de puncte, iar visul salvării de la retrogradare pare din ce în ce mai îndepărtat.

Fostul fundașul cu 7 sezoane disputate și cu 4 trofee câștigate în tricoul „câinilor roșii”, Gică Mihali (58 de ani), nu pricepe cum de echipa lui de suflet pierde etapă de etapă comițând aceleași greșeli elementare și nu-i vede bine deloc pe actualii dinamoviști.

”Amatorism! Îmi pare rău, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume! O dată se poate întâmpla să iei gol în ultimele secunde. Hai și a doua. Însă a patra, a cincea oară în numai câteva săptămâni e deja amatorism pur!

Ai toți fundașii trecuți de 30 de ani, închizătorii cam tot pe acolo, unii dintre ei au fost sau mai sunt internaționali, și nu înveți chiar nimic din greșelile trecutului? E absolut ireal ce se petrece!

Eu îi reproșez (n.r. lui Kopic) pentru teama excesivă, plus faptul că nu schimbă aproape nimic pe parcursul meciurilor. Nici sistem, nici abordarea jocurilor, nimic. Bașca faptul că băieții cad mereu fizic în reprizele secunde. Și nu se poate plânge că n-a avut timp să lucreze cu ei, că a preluat echipa de la altul”, a spus Mihali.

Dinamo va avea parte de un meci infernal pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în etapa a 7-a. Voluntari vine după un egal obţinut cu greu pe teren propriu, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

Dinamo este pe locul 15, loc direct retrogradabil, înainte de partida cu FC Voluntari.

Dinamo mai are trei partide de disputat în finalul acestui sezon. Două dintre acestea sunt pe teren propriu, cu Voluntari și UTA Arad, în timp ce singura deplasare va fi pe terenul lui U Cluj.

Pentru Dinamo urmează meciul de pe teren propriu cu Voluntari, vineri, 26 aprilie, de la ora 20:00.

Biletele pentru meciul cu FC Voluntari

Înaintea etapei a șasea, din play-out-ului Super Ligii, Dinamo ocupă locul 8 din play-out cu 20 puncte.

onducere clubului Dinamo București, a scos spre vânzare tichetele de acces pentru partida cu Voluntari, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 (central): 90 lei;

Tribuna 1 (lateral): 60 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 7

26 aprilie

Ora 20:00

DINAMO – FC Voluntari

Etapa 8

4 mai

Ora 20:00

U Cluj – DINAMO

Etapa 9

11 mai

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Dănciulescu, revoltat după eșecul ”câinilor” în Moldova. Vezi cine a fost luat la țintă de fostul atacant din Ștefan cel Mare

Video I Reacția lui Răzvan Patriche, după înfrângerea lui Dinamo de la Botoșani

Video I Dennis Politic, exasperat după Botoșani – Dinamo

2 gânduri despre &8222;Gheorghe Mihali pune tunurile pe Kopic și ai săi elevi!&8221;

Lasă un răspuns