Dănciulescu, revoltat după eșecul ”câinilor” în Moldova. Vezi cine a fost luat la țintă de fostul atacant din Ștefan cel Mare

Dinamo a pierdut la Botoșani, scor 1-2, marți seara, în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.

Într-un meci foarte important pentru evitarea retrogradării, FC Botoşani a câştigat printr-un gol marcat de Sebastian Mailat (90+1), după ce a avut un om în plus o repriză.

A fost un adevărat ”thriller” în Moldova: Gabriel de Moura și-a înscris în propria poartă, Abdallah a fost eliminat.

La finalul meciului, Ionel Dănciulescu (47 ani) a reacționat imediat. ”Danciu” l-a pus pe zid pe Răzvan Patriche (37 ani), pe care îl consideră principalul vinovat pentru golul încasat în prelungiri de echipa noastră.

”O partidă nebună. Au fost situații de poartă. Criza a fost mare pentru ambele. Nu mai este o întâmplare că pierdem pe final de meci. Deja se întâmplă de câteva meciuri.

Patriche vrea să joace cu minge la picior, ceea ce e interzis într-o asemenea situație. Interpretează foarte prost în această situație”, a spus Dănciulescu în cadrul unei emisiuni televizate.

În urma eșecului cu FC Botoșani, Dinamo a ajuns la patru meciuri în play-out în care pierde un meci sau ratează victoria în ultimele minute. S-a mai întâmplat cu Petrolul, 1-1, Oțelul, 0-1, FCU Craiova, 1-1, și FC Botoșani 1-2.

Reacția lui Răzvan Patriche, după înfrângerea de la Botoșani

Vizibil extenuat, Răzvan Patriche (37 de ani), fundaș central la Dinamo, a tras concluziile după eșecul Modova.

”Un meci nebun. Am avut gol, gol anulat, am avut penalty anulat. Am avut om în minus. Am luptat ca nebunii, dar din nou am luat gol. Ceva nu se leagă, dar nu înțeleg ce. La final nu avem rezultate.

Dacă am ști ce se întâmplă, nu am mai fi în situația asta. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit. Eu cred că meritam un punct. Vine Voluntariul acum.

Este normal să fie și oboseală, am jucat numai în deplasare. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt șanse (n.r. pentru salvarea directă de la retrogradare). Trebuie să luptăm.

Trebuie mai mult. Azi am avut de toate. Din păcate, nu am știut să gestionăm finalul de partidă”, a spus Răzvan Patriche, după meciul cu FC Botoșani.

Dinamo va avea parte de un meci infernal pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în etapa a 7-a. Voluntari vine după un egal obţinut cu greu pe teren propriu, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

Dinamo este pe locul 15, loc direct retrogradabil, înainte de partida cu FC Voluntari.

Dinamo mai are trei partide de disputat în finalul acestui sezon. Două dintre acestea sunt pe teren propriu, cu Voluntari și UTA Arad, în timp ce singura deplasare va fi pe terenul lui U Cluj.

Pentru Dinamo urmează meciul de pe teren propriu cu Voluntari, vineri, 26 aprilie, de la ora 20:00.

Biletele pentru meciul cu FC Voluntari

Înaintea etapei a șasea, din play-out-ului Super Ligii, Dinamo ocupă locul 8 din play-out cu 20 puncte.

onducere clubului Dinamo București, a scos spre vânzare tichetele de acces pentru partida cu Voluntari, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 (central): 90 lei;

Tribuna 1 (lateral): 60 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 7

26 aprilie

Ora 20:00

DINAMO – FC Voluntari

Etapa 8

4 mai

Ora 20:00

U Cluj – DINAMO

Etapa 9

11 mai

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Video I Reacția lui Răzvan Patriche, după înfrângerea lui Dinamo de la Botoșani

Video I Dennis Politic, exasperat după Botoșani – Dinamo

Video I Concluzia lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a pierdut în prelungiri cu FC Botoșani

Un gând despre &8222;Dănciulescu, revoltat după eșecul ”câinilor” în Moldova. Vezi cine a fost luat la țintă de fostul atacant din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns