Video I Victorie uriașă în sala Dinamo! ”Dulăii” sunt cu un pas în Final Four-ul EHF European League

„Dulăii” lui Xavi Pascual au învins-o pe Skjern în manșa tur a sferturilor de finală din European League.

Victoria cu scorul de 28-27, a dinamoviștilor este una extraordinară și îi aduce din ce în ce mai aproape de o performanță uriașă, Final 4-ul competiției.

„Dulăii” au început foarte bine partida din Sala Polivalentă și și-au creat un avantaj de trei goluri încă din primele minute, când scorul era 4-1. Totuși, danezii nu au cedat și au echilibrat situația, reușind pe final de repriză chiar să intre în avantaj.

Pe finalul primelor 30 de minute, nicio echipă nu a reușit să se distanțeze la mai mult de un gol, iar scorul la pauză a fost de 15-14 în favoarea celor de la Skjern. În partea secundă, nordicii și-au menținut avantajul fragil și nu au lăsat-o pe Dinamo să conducă pe tabelă o bună bucată de timp.

În cele din urmă, bucureștenii au marcat cu aproximativ șapte minute înainte de final golul cu care și-au creat primul avantaj din repriza secundă, la 27-26. Ce a urmat a fost un joc defensiv foarte bun prestat de ambele formații, care nu au primit gol în următoarele minute.

Cu două minute înainte de final, Dinamo a marcat din nou și a dus scorul la 28-26, asigurându-și practic victoria din Sala Polivalentă. Până la final, Skjern a mai marcat un gol în ultimele secunde, astfel că partida s-a încheiat cu scorul 28-27 în favoarea echipei din România.

Dinamo obține astfel o victorie mare, care o aduce mai aproape de Final 4-ul competiției, o performanță care ar fi uriașă pentru handbalul românesc. Totuși, „dulăii” trebuie să joace foarte bine în manșa secundă, deoarece au un avantaj fragil de apărat.

Returul partidei va avea loc peste exact o săpătmână, în Danemarca, unde Skjern va încerca să „șteargă” avantajul de un gol creat de Dinamo în primul meci.

Video I Finalul partidei Dinamo – Skjern, scor 28 – 27

Oficial I ”Dulăii” au CUCERIT cel de-al 20-lea TITLUL din ISTORIE

Dinamo Bucureşti a obținut şi din punct de vedere matematic al 20-lea titlu de campioană națională la handbal masculin, sâmbătă, după ce rivala CSM Constanța a fost învinsă surprinzător de SCM Politehnica Timișoara, cu scorul de 22-21, sâmbătă, pe Bega, în etapa a 24-a a Ligii Naţionale.

”Câinii” din Ștefan cel Mare, au un avans de 12 puncte în clasament, în timp ce echipa de pe locul secund, CSM Constanţa mai are de jucat trei partide.

Cele două echipe, CSM Constanța și Dinamo București, se vor întâlni în meci direct, în etapa a 25-a, pe 25 aprilie, în Sala Sporturilor din Constanța.

Clasament Liga Zimbrilor

1. Dinamo Bucureşti 70 puncte (24 jocuri)

2. CSM Constanţa 58 (23)

3. CS Minaur Baia Mare 54 (24)

4. AHC Potaissa Turda 43 (23)

5. CSM Bucureşti 38 (23)

6. CSU din Suceava 34 (23)

CITESTE SI:

Video I Blestemul continuă! Dinamo pierde puncte în ultimele minute

Avancronică I Dinamo București – Skjern Handbold

Avancronică I FC Botoșani – Dinamo București

Un gând despre &8222;Video I Victorie uriașă în sala Dinamo! ”Dulăii” sunt cu un pas în Final Four-ul EHF European League&8221;

Lasă un răspuns