Tentativă de puci în vestiarul lui Dinamo. Dezvăluiri făcute de unul dintre sponsorii ”câinilor”

Cu o etapă înaintea finalului de play-out, Dinamo București și suporterii așteaptă în tensiune maximă un deznodământ care să salveze onoarea și tradiția clubului.

Va merge Dinamo, club cu 18 titluri naționale, pentru a doua oară în istorie în eșalonul secund? Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie în vara lui 2022, au promovat după un singur sezon de Liga 2 dar prezentul e încă unul al incertitudinii.

În toată această tensiune pe final de sezon, Cătălin Mișu, patronul Regata și unul dintre sponsorii clubului Dinamo, a făcut câteva dezvăluiri explozive din vestiarul echipei noastre. Acesta susține că fotbaliștii ar fi avut o „tentativă de puci” în vestiar, iar acest lucru ar fi plecat de la un anume jucător care ar fi fost folosit extrem de puțin de către Zeljko Kopic.

Sponsorul lui Dinamo nu a vrut sa ofere nume, dar în presa sportivă se speculează că este vorba de Ricardo Grigore.

”Sunt niște probleme în vestiar, ce făcea un alt antrenor? Cu ce a greșit el? Vă spun în premieră, a fost o tentativă de puci în vestiar, vă spun și chestia asta! Nu dau nume, cine a început acel puci. Câte minute a jucat acel pucist și ce a făcut în minutele alea… supărat că nu e băgat mai des, mai des pentru ce?

Acel jucător nici nu trebuia să fie în lotul echipei pentru sezonul ăsta dacă noi vrem un Dinamo cum chiar ni-l dorim. Echipa asta a pornit cu stângul din august, cu un lot de Liga 2”, a spus Cătălin Mișu.

Patronul Regata este unul dintre oamenii care au participat la aducerea lui Zeljko Kopic ca antrenor în Ștefan cel Mare. tehnicianul croat este foarte aproape să o retrogradeze pe Dinamo, dar Cătălin Mișu, îi ia apărarea tehnicianului și consideră că jucătorii sunt principalii vinovați.

Concluziile lui Zeljko Kopic după remiza cu U Cluj

Zeljko Kopic a apărut aproape de pragul prăbușirii emoționale la flash-interviu, după meciul dintre U Cluj și Dinamo, încheiat 3-3, în etapa 8 a play-out-ului din Superliga. Cu toate că au fost la câteva momente de un succes extrem de important, ”câinii” au primit din nou gol în minutele de prelungiri și au scăpat cele trei puncte printre degete.

”E aceeaşi poveste, săptămână de săptămână. Cred că am jucat un meci bun. Au fost multe lucruri bune. E foarte greu să primeşti gol în asemenea mod. E multă frustrare. Avem in lot jucători care stau bine din punct de vedere psihic, se poate întâmpla dar nu mereu ca la noi. La fiecare meci.

Noi jucăm bine, răman la părerea asta, am luat două goluri din greşelile noastre! Cred totuşi că am arătat multe lucruri bune!

Am zis deja că vom lupta până la capăt. Am pierdut foarte multe puncte în ultimele săptămâni, acum depinde şi de alte rezultate. Dar treabă noastră este să luptăm până la capăt”, a declarat Kopic după meci.

Golurile primite în play-out de Dinamo după minutul 90

• Etapa 8 play-out, U Cluj – Dinamo 3-3: gol primit în 90+1

• Etapa 6 play-out, FC Botoșani – Dinamo 2-1: gol primit în 90+1

• Etapa 5 play-out, FC U Craiova – Dinamo 1-1: gol primit în 90

• Etapa 3 play-out, Oțelul Galați – Dinamo 1-0: gol primit în 90+3

• Etapa 2 play-out, Dinamo – Petrolul Ploiești 1-1: gol primit în 90+13

În urma remizei din deplasare cu ”U” Cluj, Dinamo a urcat pe locul opt în play-out, cu 22 de puncte. În ultima etapă din play-out, Dinamo o va primi pe teren propriu pe UTA Arad (deja câștigătoare a play-out-ului), sâmbătă, 11 mai, ora 20:30.

Scenariu salvării pentru Dinamo: victorie + noroc pe linie

Toate calculele pentru Dinamo în perspectiva continuării sezonul următor în Superliga țin, în primul rând, de condiția ca echipa noastră să învingă UTA Arad.

Pentru a evita inclusiv barajul, este nevoie însă nu doar ca Dinamo să ia 3 puncte, ci toate următoarele 4 rezultate să devină realitate, variantă de noroc pe linie pentru Dinamo:

• Oțelul Galați – FC Botoșani – 1 solist

• FC Voluntari – U Cluj – 2 solist

• Poli Iași – Petrolul Ploiești – 2 solist

• FCU Craiova – FC Hermannstadt – X2

În acest scenariu, cu Dinamo având 25 de puncte, ar fi la egalitate cu FC Botoșani dar ar depăși-o pe criteriul clasamentului de la final de sezon regular. Celelalte trei echipe ar avea, toate, mai puține puncte decât ”câinii”.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 9

11 mai

Ora: 20:30

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Florin Bratu, sceptic în salvarea lui Dinamo

Video I Florin Prunea, a răbufnit după U Cluj – Dinamo 3-3

Denis Politic, prima reacție după remiza cu U Cluj: ”Suntem frustrați”

2 gânduri despre &8222;Tentativă de puci în vestiarul lui Dinamo. Dezvăluiri făcute de unul dintre sponsorii ”câinilor”&8221;

Lasă un răspuns