Polițe neplătite ce o pot costa scump pe Dinamo: ”Eu ce să vă fac? Ajutați-vă voi”

La Dinamo, timpul nu vindecă rănile vechi, din contră, le accentuează.

Înflăcărat după ce UTA s-a distrat cu FCU Craiova, scor 3-1 și și-a asigurat prima poziție în play-out, Mircea Rednic, omul pe care Dinamo îl va avea oponent în meciul decisiv pentru salvarea de la retrogradare, a promis că va face tot ce-i stă în putință pentru a-i învinge pe ”câini” în ultima etapă.

Fostul jucător și antrenor în Ștefan cel Mare, la finalul partidei de luni, a simțit nevoia să-l ia din nou în colimator pe administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu. Polițele antrenorului nu-l vizează doar pe Răzvan Zăvăleanu, ci și pe Elias Bucurică, liderul PCH, cel care și-ar fi dat acordul pentru mazilirea lui Rednic, în decembrie 2021.

”E vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea, au venit specialiști acolo, începând cu marele administrator șef. El stă de 4 ani acolo și ia salariul. Eu ce să vă fac mai mult de atât? Ajutați-vă voi. Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”, a spus Rednic la finalul meciului cu FCU Craiova.

Antrenorul arădenilor a vorbit și despre partida din ultima etapă a play-out-ului, cu Dinamo, echipa sa de suflet. ”Câinii Roșii” sunt obligați să câștige pentru a păstra șanse la menținerea în Superliga României, însă Rednic nu vrea să îi facă viața ușoară fostei sale echipe, mai ales pentru polițele neplătite.

”Nu contează că sunt sau nu dinamovist, mai mult de atât am bătut Craiova, am bătut Botoșani, am bătut Voluntari, am bătut Iași. Dacă vor, să mai facă și ei, eu mi-am făcut datoria cu vârf și îndesat, dar eu sunt antrenor la UTA Arad, aici lumea mă iubește, îi respect foarte mult. Cariera mea a renăscut, pentru că intrasem și eu la un moment dat din cauză că am gândit cu sufletul.

Nu a mers, tot eu am fost ăla rău, e vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea, au venit specialiștii de acolo începând cu marele administrator șef pe care îl laudă lumea. De ce îl lăudați? Ăla stă bine mersi de patru ani și își ia un salariu foarte bun. Nu are nicio treabă, ce să fac mai mult de atât. Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși”, a mai adăugat ”Puriul”.

În urma remizei din deplasare cu ”U” Cluj, Dinamo a urcat pe locul opt în play-out, cu 22 de puncte. În ultima etapă din play-out, Dinamo o va primi pe teren propriu pe UTA Arad (deja câștigătoare a play-out-ului), sâmbătă, 11 mai, ora 20:30.

Scenariu salvării pentru Dinamo: victorie + noroc pe linie

Toate calculele pentru Dinamo în perspectiva continuării sezonul următor în Superliga țin, în primul rând, de condiția ca echipa noastră să învingă UTA Arad.

Pentru a evita inclusiv barajul, este nevoie însă nu doar ca Dinamo să ia 3 puncte, ci toate următoarele 4 rezultate să devină realitate, variantă de noroc pe linie pentru Dinamo:

• Oțelul Galați – FC Botoșani – 1 solist

• FC Voluntari – U Cluj – 2 solist

• Poli Iași – Petrolul Ploiești – 2 solist

• FCU Craiova – FC Hermannstadt – X2

În acest scenariu, cu Dinamo având 25 de puncte, ar fi la egalitate cu FC Botoșani dar ar depăși-o pe criteriul clasamentului de la final de sezon regular. Celelalte trei echipe ar avea, toate, mai puține puncte decât ”câinii”.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 9

11 mai

Ora: 20:30

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Tentativă de puci în vestiarul lui Dinamo. Dezvăluiri făcute de unul dintre sponsorii ”câinilor”

Florin Bratu, sceptic în salvarea lui Dinamo

Video I Florin Prunea, a răbufnit după U Cluj – Dinamo 3-3

2 gânduri despre &8222;Polițe neplătite ce o pot costa scump pe Dinamo: ”Eu ce să vă fac? Ajutați-vă voi”&8221;

Lasă un răspuns