Zăvăleanu, mesaj clar înainte de ultima etapă. Va avea Dinamo probleme financiare dacă retrogradează?

Dinamo este tot mai serios amenințată cu retrogradarea în Liga 2, la doar un an de la revenirea în eșalonul de elită.

Dinamo trece prin momente cumplite, având în vedere că ocupă locul 9 în playout, cu 22 de puncte obținute. ”Câinii” mai au un singur meci de jucat în actualul sezon, cu UTA Arad, însă, chiar dacă-l vor câștiga, roș-albii au nevoie să fie ajutați și de jocul rezultatelor pentru a nu retrograda direct.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, este încrezător că echipa noastră va reuși să evite retrogradarea. Totuși, atrage atenția la faptul că speră ca meciurile, din ultima etapă de play-out, să se joace corect.

Mai mult, oficialul din Ștefan cel Mare, a afirmat că situația financiară a echipei nu ar trebui să fie afectată de o eventuală retrogradare.

”Există șanse să pice direct, dar sunt și șanse să rămâi direct, fără baraj. Nici anul trecut nu ne dădea lumea șanse, când am promovat, poate va fi la fel și acum. Important este să batem UTA, restul nu depinde de noi.

Sper să se joace corect, fără prietenii. Nu vreau să comentez mai mult, nu am probe, nu vreau să arunc cu pietre, doar văd ce e la televizor. Dar eu sunt subiectiv, de aceea nu aș vrea să acuz aiurea.

Partea financiară a fost rezolvată, jucătorii au intrat fără presiune financiară pe teren. Era datoria lor să intre pe teren să adune puncte. Nu au făcut-o, păcat, măcar în ultima etapă să pună osul, să intre determinați și să obțină victoria.

Există intenții investițională în continuare, chiar dacă o eventuală retrogradare ar fi deranjantă pentru sumele investite până acum la echipă. Dar cei care bagă bani la Dinamo sunt fani adevărați, mai preocupați de existența clubului, nu de liga în care se află”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Scenariu salvării pentru Dinamo: victorie + noroc pe linie

Toate calculele pentru Dinamo în perspectiva continuării sezonul următor în Superliga țin, în primul rând, de condiția ca echipa noastră să învingă UTA Arad.

Pentru a evita inclusiv barajul, este nevoie însă nu doar ca Dinamo să ia 3 puncte, ci toate următoarele 4 rezultate să devină realitate, variantă de noroc pe linie pentru Dinamo:

• Oțelul Galați – FC Botoșani – 1 solist

• FC Voluntari – U Cluj – 2 solist

• Poli Iași – Petrolul Ploiești – 2 solist

• FCU Craiova – FC Hermannstadt – X2

În acest scenariu, cu Dinamo având 25 de puncte, ar fi la egalitate cu FC Botoșani dar ar depăși-o pe criteriul clasamentului de la final de sezon regular. Celelalte trei echipe ar avea, toate, mai puține puncte decât ”câinii”.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 9

11 mai

Ora: 20:30

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Polițe neplătite ce o pot costa scump pe Dinamo: ”Eu ce să vă fac? Ajutați-vă voi”

Tentativă de puci în vestiarul lui Dinamo. Dezvăluiri făcute de unul dintre sponsorii ”câinilor”

Florin Bratu, sceptic în salvarea lui Dinamo

Un gând despre &8222;Zăvăleanu, mesaj clar înainte de ultima etapă. Va avea Dinamo probleme financiare dacă retrogradează?&8221;

Lasă un răspuns