Cornel Dinu nu a ezitat să-l critice pe Rădoi: ”El și-a făcut damblaua și a devenit selecționer”

Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic anunțul făcut de Mirel Rădoi. Selecționerul va pleca de la cârma primei reprezentative, iar „Mister” nu a ezitat să-l jignească. „Și-a trecut naționala în CV și noi i-am admirat slimul… de minte și de haine, uleiul și Bentley-ul”, a spus legenda clubului nostru.

Dinu consideră că Rădoi a profitat de echipa națională, iar, la tineret, de munca lui Isăilă.

”Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. El și-a făcut damblaua și, după ce a preluat și a speculat munca de la tineret a lui Daniel Isăilă, și-a făcut damblaua și a devenit selecționer. În același timp a fost și un executant la mâna lui Stoichiță.

Acum joacă la două capete. Unul este șantajul, celălalt, simplu, din sfera: mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul. Și-a trecut naționala în CV și noi i-am admirat slimul… de minte și de haine, uleiul și Bentley-ul”, a declarat Cornel Dinu, conform playsport.ro.

România are șanse mari să prindă locul doi în grupa din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Tricolorii sunt la mâna lor după succesul de pe Ghencea, cu Armenia, scor 1-0. Știrea serii a venit după partidă. Mirel Rădoi și-a anunțat demisia, imediat după joc. Actualul selecționer va pleca după meciurile din luna noiembrie, iar FRF trebuie să găsească urgent variante.

Lasă un răspuns