Vești bune pentru Dusan Uhrin Jr, la Dinamo. Unul dintre jucătorii accidentați s-a refăcut

Săptămâna extrem de importantă pentru Dinamo. ”Câinii” joacă vineri cu Chindia Târgovişte, partida contând pentru etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1.

Dusan Uhrin jr (54 de ani) se confruntă cu mai multe probleme la Dinamo. Nu mai puţin de opt jucători au probleme. Ultimii intraţi pe listă sunt Steliano Filip şi Vlad Morar, cu şanse mici de a reveni în meciul următor. În plus, la începutul acestei săptămâni, preparatorul fizic Cristian Sandu și-a dat demisia de la echipă după două săptămâni de pregătire alături de noul staff al echipei, condus de Dusan Uhrin Jr.

Problemele tot mai multe și mai grave cu accidentările dinamoviștilor, nemulțumirile suporterilor înscriși în Programul DDB legate de acest subiect și o viziune diferită față de actualul staff în ceea ce privește pregătirea fizică l-au determinat pe Cristian Sandu să pună capăt contractului cu Dinamo.

Din fericire, Dusan Uhrin a primit o și o veste pozitivă. Desire Azankpo este pregătit complet să reintre în acțiune pentru Dinamo. Internaționalul din Benin i-a fost de folos lui Dinamo, până acum, doar într-o repriză. Acesta a jucat în meciul cu FC Botoșani (0-4), după care a acuzat dureri de spate și a plecat în Franța pentru a se reface.

Acum, atacantul este foarte aproape de revenirea pe teren și o poate ajuta pe Dinamo în lupta pentru retrogradare.

”Desire a avut probleme la sciatică. Își revine. Se antrenează bine la Săftica, trebuie să se pună la punct și cu pregătirea fizică. La următoarea etapă, cu Chindia, ar putea fi în lot, chiar să joace cu Craiova, apoi.

Este o soluție în plus. Pentru Dinamo va fi mult mai bine când va avea lotul valid. Veți vedea atunci altă față a lui Dinamo!”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru gsp.ro.

Iuliu Mureșan, detalii despre licențierea lui Dinamo

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, îi asigură pe suporteri că Dinamo nu va avea probleme cu obținerea licenței de participare în sezonul următor al Ligii 1. Acesta s-a ocupat de dosarul de licențiere, care va fi depus la sediul FRF, conform programării.

”Totul este în regulă, am muncit cu toții în ultima perioadă pentru ca situația să fie clară și fără impedimente. Eu zic că nu ar avea ce probleme să fie.

Termenul e până pe 4 aprilie, dacă mai trebuie vreun act ce nu ar apărea în dosar, iar pe 5 aprilie se sigilează documentul și mergem la Comisia de Licențiere”, a explicat Iuliu Mureșan.

Decizie finală privind viitorul său în Ștefan cel Mare

În urmă cu o lună Iuliu Mureșan părea hotărât să plece de la Dinamo, după luarea licenței. Acum, administratorul special s-a răzgândit, însă, și a hotărât să rămână pe loc cel puțin până la finalul acestui sezon. Mureșan consideră că nu ar fi fost fair-play să plece de la club într-un moment atât de greu, în care Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării.

”Am rămas la club fiindcă nu ar fi fost fair-play să părăsesc gruparea într-un moment delicat. Am vrut să fac totul cum trebuie în obținerea clasificării și licențierii. Până la vară o să continui la Dinamo. Apoi? Sănătoși să fim! Vom trăi și vom vedea, important este ca echipa să se salveze”, a mai spus Mureșan.

Ultimul rezultat din campionat, înregistrat de Dinamo, a fost 0-0 cu Sepsi, acasă.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Dorința lui Kristijan Naumovski pentru dinamoviști! Ce spune despre barajul cu Portugalia

Handbal I Dinamo, la 3 meciuri distanță de titlu în România

Polo I Concluzia raportului IML în cazul decesului lui Andrei Draghici. Ce au descoperit medicii legiști

4 gânduri despre &8222;Vești bune pentru Dusan Uhrin Jr, la Dinamo. Unul dintre jucătorii accidentați s-a refăcut&8221;

Lasă un răspuns