Sergiu Hanca și-a găsit echipă! Când va fi prezentat oficial

Fostul dinamovist, Sergiu Hanca, în vârstă de 30 de ani, mai avea contract cu cei de la Cracovia (Polonia), însă acesta a cerut să fie lăsat să plece pentru că va devenii tată pentru a treia oară, iar decizia familiei Hanca, a fost ca acesta să fie adus pe lume în România.

Singurul club care a acceptat condițiile polonezilor, este Universitatea Craiova. Din informațiile noastre, Sergiu așteaptă actul doveditor din partea Cracoviei că poate semna cu oltenii.

Astfel, în cel mai scurt timp, va fi prezentat oficial de Universitatea Craiova.

Sergiu Hanca, reacție după retrogradarea lui Dinamo

”Câinii” au retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, iar fostul căpitan din Ştefan cel Mare a fost surprins de această contraperformanță.

”Am plecat exact când trebuia să plec de la Dinamo. Nu credeam niciodată (n.r. – că echipa poate ajunge în Liga 2), nici în cel mai negru vis. Sper să reușească să readucă clubul în prima ligă”, spunea Sergiu Hanca la începutul acestei luni.

Sergiu Hanca a evoluat pentru Dinamo între 2016 și 2019, timp în care a devenit și căpitan al ”câinilor”.

În tricoul lui Dinamo, Hanca a marcat 20 de goluri în 114 meciuri în tricoul alb-roşu, disputate în toate competiţiile, 17 goluri în 95 de jocuri în Liga 1, 11 partide în Cupa României, 3 goluri în meciuri în Cupa Ligii şi partide în Europa League.

Sergiu Hanca are apariții în prima reprezentativă a României

1.000.000 de euro este cota lui Sergiu Hanca, potrivit transfermarkt

CITESTE SI:

Dinamo, încă două partide amicale înaintea debutului noului sezon din Liga 2

Handbal I Luptă în patru pentru drepturile TV. Lipsa de audiență duce doar la transmiterea meciurilor importante

Cristi Hîldan, noi acuze la adresa conduceri lui Dinamo după ce fiul său a ajuns la Voluntari: ”În afară de suporteri care i-au scris lui fii-miu pe Facebook, nimeni!”

4 gânduri despre &8222;Sergiu Hanca și-a găsit echipă! Când va fi prezentat oficial&8221;

Lasă un răspuns