Programul etapei a 6-a. Când se joacă Dinamo – Steaua

Dinamo are în această etapă, a cincea, meci cu Concordia Chiajna, duminică, 4 septembrie, ora 11:00, pe stadionul din Chiajna.

Dinamo nu a avut un start de sezon prea bun. Cu doar trei puncte acumulate în primele patru etape, ”câinii” lui Ovidiu Burcă ocupă locul 17 în Liga 2.

În următoarea rundă, Dinamo o va întâlni pe Steaua pe teren propriu, vineri, 9 septembrie, de la 21:30.

Problema cea mai mare nu este însă aceasta, ci locul de disputare al meciului. Până în acest moment, clubul Dinamo, club organizator al acestei partide, nu a transmis nimic în acest sens. Tot ce se știe în acest moment este că oficialii clubului nostru au anunțat recent că nu mai vor să își joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Clinceni, din cauza stării precare a gazonului.

De asemenea, până la ora redactării acestui articol, nu s-a luat nicio decizie oficială în legătură cu posibilitatea ca Dinamo să înceapă să joace pe ”Arcul de Triumf”.

Totuși, în acest sens, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a anunțat că sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple chiar de la începutul lunii septembrie, adică exact când se va juca meciul Dinamo – Steaua.

”Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre cu meciuri în Arcul de Triumf”, a spus acesta.

Rămâneți alături de doardinamo.com, pentru noi informații!

CITESTE SI:

Mohammad Murad nu renunță la Dinamo: ”Este nevoie să mă implic”

UPDATE I prosport, un nou fake news! ”Diferite față de ceea ce au scris cei din prosport”

Oficialii lui Dinamo, cerere de plată pentru Plamen Iliev

3 gânduri despre &8222;Programul etapei a 6-a. Când se joacă Dinamo – Steaua&8221;

Lasă un răspuns