Handbal I Xavi Pascual, după egalul cu GOG din Liga Campionilor: ”Putem mai mult”

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a remizat joi, în deplasare, cu formaţia daneză GOG, scor 38-38 (20-21), în al doilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Akimenko 7 goluri şi Kukic 6, iar de la gazde s-au remarcat Pytlick şi Madsen, cu câte 9 reuşite.

Dinamo a fost condusă și cu 6 goluri în Danemarca. Un time-out inspirat cerut de Xavi Pascual a întors soarta celei mai spectaculoase partide din actuala ediție a Ligii Campionilor. Antrenorul iberic a avut și un motiv de nemulțumire: ritmul din Liga Zimbrilor este incomparabil mai slab.

”Sunt foarte fericit. Am jucat bine, am făcut un efort important. Ei au un ritm incredibil. Cred că am meritat acest punct. Când am început repriza secundă am avut probleme. Apoi am reacționat bine, sunt mulțumit. Nu ne-au surprins, știam ce pot. Formează o echipă incredibilă. Câștigă împotriva tuturor, au bătut la Zagreb, au câștigat toate meciurile în Danemarca, au fost aproape de Aalborg în Supercupă.

Au ritm, dar și noi. Nu e o problemă pentru noi. Problema e în România, cu handbalul de aici. Trebuie să avem același ritm și în competiția internă! Când echipa dă totul pe parchet, eu sunt foarte mândru. Foarte mândru! Cred că putem mai mult, dar avem nevoie de mai multe meciuri cu astfel de ritm”, a spus Xavi Pascual, după remiza cu GOG.

Este primul punct în grupa A pentru Dinamo, care a pierdut prima partidă, cu SC Magdeburg, scor 28-30, pe teren propriu.

Pentru campionii României urmează o deplasare infernală, în Ungaria, cu Veszprem. Primele două clasate la finalul grupei merg direct în faza sferturilor. Următoarele 4 avansează într-un play-off echivalent cu optimile de finală.

CITESTE SI:

Amical I Chiajna – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă și cine transmite partida

Veste bună pentru dinamoviști! Planul de reorganizare va fi modificat

Meciul din Cupa României cu Pandurii Tg. Jiu se vede și la tv

3 gânduri despre &8222;Handbal I Xavi Pascual, după egalul cu GOG din Liga Campionilor: ”Putem mai mult”&8221;

Lasă un răspuns