Fotbalistul ”special” a lui Ovidiu Burcă: ”Ăsta este talentul lui, are un joc foarte bun între linii”

Ahmed Andrei Bani (20 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Dinamo, este un jucător care a avut un start slab de sezon și viitorul lui în Ștefan cel Mare era sub semnul întrebării.

Bani a fost la începutul sezonului un jucător haotic, care nu își găsea poziția în teren și care era îndelung contestat de fanii dinamoviști. Însă un fotbalist în care Ovidiu Burcă nu a încetat să creadă și să îi ofere șanse. În ultimele vreme pare că și-a recâștigat locul de titular în echipă, după evoluțiile din ce în ce mai solide.

A oferit un assist la golul lui Pop cu Slobozia, când a centrat excelent din corner, iar în ultima etapă a marcat golul din penalty pentru Dinamo, prima reușită după o perioadă foarte lungă de timp. O evoluție încurajatoare, care vine să confirme încrederea oferită de Ovidiu Burcă.

Acesta este văzut drept un jucător special de către antrenorul dinamovist, dar are și câteva minusuri la care trebuie să lucreze.

”Eu cred că poate mult mai mult Ahmed, este un jucător special, are o abilitate din punct de vedere tehnic. Vede niște soluții pe care nu le putem explica, în criză de timp și spațiu, asta este talentul lui, de a vedea soluții repede, are un joc foarte bun între linii. Are o abilitate tehnică foarte bună, să se întoarcă repede în zone în care sunt mulți jucători, are un control extrem de bun. Are niște lipsuri, e foarte fragil din punct de vedere psihic, mental ceda foarte repede, când pierdea mingea era mult afectat dacă greșea.

Când începea să piardă mingi, pierdea mult din încredere. Are potențial foarte mare, poate ajunge la un nivel foarte bun, trebuie să căutăm jucătorii care au anumite calități, are o inteligență extraordinară, tehnic stă bine. Trebuie să ridicăm nivelul de fitness, de pregătire fizică, unde este foarte deficitar. Are o calitate musculară foarte bună, are explozie în șut foarte bun, va căpăta viteză, forță, ai nevoie de jucători în ultimii metri de teren. Trebuie să facă ambele faze, să nu se oprească pe niciun moment al jocului”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Radio Dinamo1948.

Dinamo a înregistrat doar o remiză în deplasarea de la Baia Mare, 1-1. În așteptarea unui meci cu o codașă a clasamentului, sâmbătă, cu Ripensia Timișoara. Bănățenii tocmai vin după un succes impunător, 3-1 cu Poli Iași, detaliu ce-a dus la demiterea lui Claudiu Niculescu.

Exceptând un 3-0 în Cupă cu CS Tunari, echipă de Liga 3, în ultimele șase meciuri oficiale Dinamo nu a reușit mai mult de un gol! Iar dacă a primit gol, n-a mai putut riposta, să facă diferența. A fost 1-0 cu Chiajna, 1-2 cu CSA Steaua, 1-2 cu Gloria Buzău, 1-0 cu Viitorul Pandurii, 1-0 cu Slobozia și 1-1 la Baia Mare.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Ripensia

Dinamo – FCU Craiova, pe ce stadion se va disputa meciul din Cupa României

Motivul pentru care Quentin Bena a dispărut din primul 11 al lui Dinamo: ”Apare o destabilizare în dueluri”

3 gânduri despre &8222;Fotbalistul ”special” a lui Ovidiu Burcă: ”Ăsta este talentul lui, are un joc foarte bun între linii”&8221;

Lasă un răspuns