Handbal I Dinamo va avea ”fani de lux” la marele meci cu PSG

Dinamo joacă împotriva lui PSG, cea mai bogată echipă din handbal. Campioana Franței are un buget anunțat la începutul sezonului de 16,365 milioane euro.

Dinamo a câștigat etapa trecută împotriva celor de la Porto și abordează cu încredere meciul împotriva bogaților de la PSG. Sala Polivalentă este sold out pentru acest eveniment, pentru prima dată după izbucnirea pandemiei. Confruntarea are loc miercuri, de la 19:45.

David Popovici și alte vedete, în tribune la meciul anului pentru Dinamo!

Popovici este din nou alături de campioana României! Înotătorul dinamovist va fi prezent și la duelul cu PSG, din grupele Ligii Campionilor.

Prezent acum 3 săptămâni la duelul lui Dinamo cu Porto, marele campion a fost impresionat de atmosfera făcută de suporterii dinamoviști va fi din nou în tribune, de această dată la meciul cu PSG, unul mult mai dificil pentru echipa antrenată de Xavi Pascual. Sportivul care a împlinit în septembrie 18 ani a intrat deja în inimile fanilor dinamoviști, care speră să-și vadă echipa în fazele finale din Liga Campionilor.

Pe lângă David Popovici și alte nume mari vor fi alături de Dinamo în Liga Campionilor. Ex: Ionel Dănciulescu și Marius Niculae vor încuraja campioana României în meciul de din această seară.

Atmosfera se anunță una de zile mari, mai ales că la datorie va fi și galeria ”câinilor” de la fotbal, care a fost la Sala Polivalentă și la meciul cu Porto.

Dinamo – PSG, meci cu 5.000 de spectatori în tribune

În jur de 5.000 de spectatori vor fi în Sala Polivalentă: ”Miercuri vom avea sală plină cu PSG! Cu două zile înainte de meciul din etapa a 5-a a Machineseeker EHF Champions League NU MAI ESTE NICIUN BILET DISPONIBIL!

Știm că interesul este enorm, iar solicitările vin necontenit, însă Polivalenta din București are doar 5000 de locuri. Probabil am fi avut nevoie de cel puțin dublu! Vă mulțumim pentru interesul arătat! Băieții promit un meci mare cu vedetele de la PSG”, a fost anunțul făcut de CS Dinamo.

Video I Final de partidă DINAMO – Porto 32-27

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo Bucureşti – PSG Handball

Handbal I S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu CSM București

Programul complet al Cupei Mondiale 2022. Când se joacă finala

3 gânduri despre &8222;Handbal I Dinamo va avea ”fani de lux” la marele meci cu PSG&8221;

Lasă un răspuns