Detalii despre biletele de la meciul cu Poli Iași

Politehnica Iași și Dinamo, două echipe obișnuite cu dueluri directe în prima ligă, se întâlnesc sâmbătă (ora 16:00), în Copou, pentru prima dată în Liga 2.

Acest duel fiind unul extrem de important pentru calificarea ”câinilor” în play-off. Având șanse reale în lupta la play-off, Dinamo are nevoie de victorii în confruntările cu Poli Iași și FC Brașov.

Astfel, suportul fanilor este unul important. Dinamoviștii care vor să își susțină echipa de suflet, trebuie să știe că Dinamo are 500 de tichete rezervate. Biletele se pot achiziționa de la stadionul ”Emil Alexandrescu”, contra sumei de 10 lei.

Nelut Roșu, pregătit de duelul din Copou: ”Celor de la Iași o să le fie frică!”

Mijlocașul lui Dinamo, Nelut Roșu (29 de ani), a prefațat partida cu Poli Iași și dezvăluit care starea de spirit al ”haitei”, înaintea celor două finale.

”În momentul acesta s-a format un grup și o echipă bună, se vede pe teren că echipa arată de la un meci la altul tot mai bine. Am avut un început mai greu de campionat, puțini știu care a fost starea de spirit și cum am început campionatul.

Cu câteva zile înainte de începerea campionatului nu știam dacă vom începe sezonul, nu știam ce antrenor avem, Iulică și Nea Oni erau pe bancă, ne-au ajutat cu ce au putut, era incertitudine totală și nu știam dacă pornim la acest drum sau nu. Se vede o îmbunătățire a jocului, a echipei, Dinamo arată mult mai bine.

La Dinamo toată lumea are așteptări foarte mari, așa a fost mereu, la Dinamo nu s-a jucat pe apărare sau la egal, tot timpul se dorește victoria, este o anumită presiune, trebuie să trecem peste această presiune. Avem și presiunea rezultatelor, suntem doar la mâna noastră, nu prea depindem de nimeni, trebuie să scăpăm de ea și să reușim să câștigăm fiecare meci, noi jucăm doar finale.

Eu cred că totul depinde doar de noi, nu cred că vom avea probleme, am arătat o formă bună, am început să marcăm din ce în ce mai multe goluri, celor de la Iași o să le fie puțină frică de Dinamo, apoi ne vom gândi la meciul cu Brașov, dar cred că cel mai important este cel de la Iași.

Am colegi tineri extraordinari, trebuie să demonstreze că merită să joace, au nevoie de meciuri, la o vârstă fragedă continuitatea e cea mai importantă, sunt foarte talentați, dacă se vor pregăti bine, pot să joace și afară unii dintre ei.

Implicarea fanilor este extraordinară, ce reușesc să facă, de la fiecare meci, când li se cere să se implice în orice. Ce am întâlnit aici, e unic, fără ei astăzi nu mai vorbeam la telefon, în emisiune. Au arătat ce înseamnă dragostea lor până la urmă și au reușit să țină clubul în viață, o să vedem ce o să fie pe viitor, vineri este o zi foarte importantă pentru clubul nostru. Nu știm ce se întâmplă cu procesul, noi sperăm să fie bine vineri, sâmbătă, să fim acolo în luptă”, a declarat Nelut Roșu.

CITESTE SI:

Video I ”Câinii” se adună în programul DDB: ”Membrii în program cresc”

Video I Președintele DDB a răspuns celei mai importante întrebări: ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă planul de reorganizare nu va fi aprobat?”

România pusă în gardă după debutul Elveției la Campionatul Mondial

Un gând despre &8222;Detalii despre biletele de la meciul cu Poli Iași&8221;

Lasă un răspuns