CSC Șelimbăr – Dinamo București. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo începe astăzi un nou asaltul pentru play-off-ul Ligii 2 cu un meci în compania formației gaze, CSC Șelimbăr.

Pardida este programată la ora 12:00, pe stadionul ”Municipal” din Sibiu.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo București are șanse mari să îndeplinească obiectivul. Momentan ocupa locul șase în clasament, cu 27 de puncte, fiind la la muchea TOP-ului 6.

Dinamo, care de scurt timp are un nou acționar majoritar, Red&White 2022 Management, va juca în ultimele etape ale sezonului regular cu Unirea Constanța (etapa 17), CS Comunal Șelimbăr (etapa 18) și Poli Timișoara (etapa 19).

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

Șelimbăr: ……….

DINAMO: Oncescu- Moura, Patriche, Giafer, Amzar- N.Rosu, I.Rosu, Gorka – Ghezali, Borcea, Bani

Rezerve: Dujmovic, Bena, Demici, Tira, Iglesias, Serban, Pop, Delciu, Florescu

Partida Dinamo București – Unirea Constanța, va fi arbitrată de Barbu Marian, ajutat de Şchiopeţ Claudiu și Corb Ioan Alexandru.

Bilete pentru meciul cu CSC Șelimbăr

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Municipal” din Sibiu dintre CSC Șelimbăr și Dinamo București, se pot achiziționa, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 : 30 lei;

Tribuna 2: 20 lei;

Peluza Oaspeți : 10 lei

Suporterii dinamoviști își pot achiziționa bilete în sectorul dedicat acestora și anume:

  • Peluza Sud – B1 – oaspeți
  • Peluza Sud – B2 – oaspeți

De biletele online se ocupa platforma Bilete.ro, și sunt disponibile AICI
Se anunță o prezență masivă a suporterilor dinamoviști pe ”Municipalul” din Sibiu. Astfel, potrivit informațiilor noastre, o parte din ”câinii” își vor achiziționa bilete și la Tribuna a 2-a.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (04/03)

Interval orar: 8:30 – 12:00 (posibil și după începerea partidei)

Ovidiu Burcă anunță asaltul la play-off

”Pentru noi, campionatul începe săptămâna viitoare. Astăzi a fost o repetiție. Am întâlnit o echipă care abia s-a format în ultimele săptămâni. A fost un antrenament pentru sâmbătă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu!

Vom întâlni o echipă care s-a schimbat foarte mult. Știu că au fost multe schimbări la nivelul lotului, a venit și Claudiu Niculescu. Îl știți, e un antrenor cu o foarte mare experiență, un antrenor care poate că merita mai mult respect atunci când a fost la Dinamo. Întâlnește echipa lui de suflet, dar va face tot posibilul să câștige, interesul personal primează.

Ne bucurăm foarte tare, încheiem etapa asta că va depinde numai de noi că să ne ducem în play-off. Astăzi am făcut un pas, mai urmează două. Arcul de Triumf este cochet, modern, suporterii sunt alături de noi, mi-ar face plăcere să evoluăm în continuare aici”, a spus Ovidiu Burcă înaintea partidei cu Șelimbăr.

În partidele jucate în deplasare, Câinii stau bine, fiind pe 5 la acest capitol. Cu 14 puncte adunate, doar trei mai puține decât Steaua, cea care conduce și în acest clasament. Ultimul eșec pe teren străin a venit la finalul lunii noiembrie, 0-1 în deplasarea de la Iași.

CITESTE SI:

Volei masculin I Gabriel Cherbeleață anunță „hegemonia” lui Dinamo

Avancronică I CSC Șelimbăr – Dinamo București

CCA a anunțat arbitrul de la CSC Șelimbăr – Dinamo București

4 gânduri despre &8222;CSC Șelimbăr – Dinamo București. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns