Danut Lupu critica dur strategia de transferuri abordata de Mutu si Contra la Dinamo

Vasile Miriuţă şi oficialii lui Dinamo au decis să renunţe la serviciile atacantului Rivaldinho şi l-au anunţat pe acesta că este liber să îşi caute o altă formaţie. Brazilianul ne mai intră în planurile „câinilor”.

Dănuț Lupu, scouterul lui Dinamo, îi critică dur pe Cosmin Contra și Adrian Mutu pentru că l-au adus pe Rivaldinho în Ștefan cel Mare. De asemenea, oficialul dinamovist a mărturisit că s-a opus de la început pentru aducerea lui Rivaldinho la Dinamo.

„Ce se întâmplă cu Rivaldinho? Această întrebare cred că trebuie să i-o puneţi domnului fost director general Adrian Mutu. Poate ne spune dânsul de unde a avut atâta înverşunare ca să îl aducă pe Rivaldinho la Dinamo, nu? Sau poate ne spune mai multe şi domnul Cosmin Contra. Pe ei de ce nu îi întrebaţi? Eu zic că trebuie să se spele amândoi cu el pe cap. Ei au plecat şi ne-au lăsat cu aşa-zişii fotbalişti aduşi de ei la Dinamo”, a spus Lupu.

Lupu l-a ironizat pe atacantul brazilian care nu și-a reziliat deocamdată contractul cu roșu-albii.

„Eu i-am transmis clar domnului Negoiţă că nu sunt de acord cu aducerea lui Rivaldinho. M-am opus cât am putut. Băiatul e jucător, dar fotbalist de Dinamo nu era niciodată. Te apucă râsul dacă te uiţi pe CV-ul său şi vezi câte goluri dăduse până să ajungă la Dinamo. Dacă marele Rivaldo a fost fotbalist, asta nu înseamnă că era sau mai bine spus este obligatoriu să fie şi fiul său.

Mutu ar trebui să iasă şi să spună de ce l-a adus pe Rivaldinho la Dinamo, nu credeţi? De ce a apărut la Dinamo jucătorul Albin? De ce şi pentru cine a fost îndepărtat Nistor? Sunt greşeli pe care trebuie să şi le asume amândoi. Dar ei au plecat şi l-au lăsat acum pe Miriuţă să se lupte cu toate greutăţile.

Rivaldinho trebuie să îşi ia golul cu Bilbao şi să facă peste 100 de DVD-uri cu el. Nu o să mai dea nici peste cinci ani un asemnea gol. Dacă îl pui acum să tragă la poartă din poziţia aia nici nu nimereşte poarta, dar să mai dea şi gol”, a mai declarat fostul mare jucător a lui Dinamo.

  • 3 goluri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în Liga 1.