M.M Stoica la Dinamo | Dezvăluirile lui Ioan Andone despre discţiile avute cu fostul deţinut

Mihai Stoica este unul dintre clovnii ce apără echipa patronată de Becali, această dragoste faţă de FCSB este cutremurată de o dezvăluire incredibilă făcută de Ioan Andone.

Fostul antrenor, dar şi jucător al lui Dinamo, Ioan Andone a dezvăluit un episod petrecut în sezonul 2010 – 2011. Acesta afirmă că Meme, l-a rugat să-l ia la Dinamo.

„Meme o terminase cu Urziceniul, unde Bucşaru îi vânduse toată echipa şi nici nu-i mai plătea jucătorii rămaşi. Ne întâlneam foarte des cu grupul meu de prieteni la un restaurant din Herăstrău, vorbeam, ne uitam la meciuri, comentam. Mi-a spus de mai multe ori „vreau să vin la Dinamo, să muncim împreună, să facem super-echipă! Ia-mă la Dinamo pentru că nu vreau nici în ruptul capului să mă mai întorc la Steaua. Ando, vezi ce bine mă înţeleg cu tine şi abia aştept să muncim împreună.

Văzându-l atât de hotărât, eu personal l-am propus la Dinamo! Am vorbit cu domnul Badea, dar nu ştiu apoi ce s-a întâmplat şi de ce Meme nu a mai ajuns la Dinamo. Nu cunosc dacă s-a văzut cu domnul Badea, dacă au negociat sau dacă a avut vreo discuţie cu alt şef de la Dinamo. Dar, repet, eu l-am propus la Dinamo pentru că insista şi-l apreciam. Şi mai e ceva: Meme spunea că ar avea o ofertă de la Rapid, dar nu vrea să meargă acolo. Dorea la Dinamo!”, a spus Andone.