Bratu a facut analiza golului marcat de Bancu în „sferturile” Cupei României | Ce spune despre Hanca

Florin Bratu a debutat cu stângul pe banca lui Dinamo, după ce a fost eliminat din Cupa României, în urma înfrângerii de la Craiova, scor 0-1.

evomag.ro

Bratu a vorbit despre situaţia lui Sergiu Hanca, jucător exponenţial în stagiunea anterioară, care în noul sezon nu a avut același randament.

„Trebuie să redevină acel Hanca din sezonul trecut, dacă vrea să plece afară. Să dea pase de gol, să marcheze. Am înţeles că a fost lovit la tendonul ahilian, dar nu e ceva grav„, a spus Bratu.

Tehnicianul „câinilor” a mai vorbit despre golul marcat de Nicuşor Bancu în poarta lui Dinamo şi a ţinut să nu dea vina pe vreunul dintre jucători în mod special.

„Nistor are atitudine, nu am ce să-i reproşez. El nu e un jucător agresiv, însă putea face mai mult la această fază. A vrut să-l blocheze pe Tiago, dar, din păcate, a venit puţin mai târziu. Ar fi trebuit să fie mai sus, dar ştiţi cum e jocul, dinamica lui. Te pot surprinde, pentru că ei, jucând cu trei în apărare, desfac foarte mult. În faza asta, Tiago apare ca fundaş lateral stânga.

E o greşeală de poziţionare a apărării. Sergiu a făcut un pas înainte şi acolo e o distanţă destul de mare între el şi Maric, care putea să vină la dublaj acolo. Când se trimite o minge în spatele fundaşului lateral, trebuie să intervină dublajul, dar Maric a stat în zonă, cu omul lui. Am fost surprinşi de această fază. Dar se întâmplă, sunt lucruri la care trebuie să mai lucrăm.

Penedo a crezut că ajunge mingea, cu siguranţă asta a fost. În mod normal, situaţia asta nu era o situaţie de unu la unu, într-o poziţie perpendiculară, şi putea să aştepte. Dar Penedo a făcut o partidă bună, nu avem ce să-i reproşăm”, a fost analiza lui Bratu.

Reclame