Florin Bratu taxează declaraţiile făcute de agentul lui Torje

Înlocuitorul lui Vasile Miriuţă, Florin Bratu a reacționat după declarațiile impresarului lui Torje, Cristea Opria, care a spus că mijlocaşul nu va continua sub nicio formă la Dinamo.

„Torje n-a fost într-o zi inspirată la Craiova, aștept mai multe de la el, e un jucător de echipă națională.

Nu sunt în regulă acele declarații ale impresarului. Dacă domnul Opria consideră că îi face bine lui Torje, se înșală!

Torje trebuie să joace și să fie conștient că a avut probleme în ultimii ani. E un băiat inteligent, o să vorbesc cu el și cred că o să înțeleagă. Opria a mai intrat în direct la emisiuni, spunea că e fericit că Torje a ajuns la Dinamo. Acum spune altceva. Nu mi se pare corect acest lucru. O să vedem în zilele următoare ce se va întâmpla”, a declarat Bratu.

„Vă daţi seama că Torje este foarte afectat. El nu a venit la Dinamo să se bată acum pentru play-out, a venit la Dinamo să se bată pentru primele locuri. S-a întors pentru că îi era dor de meciurile cu Steaua, dar dorea să ajute echipa să se califice în play-off.

Nu se mai pune sub nici o formă problema ca Torje să rămână la Dinamo! El mai are un an de contract cu ruşii şi o să vadă de la vară ce o să se întâmple. Ori o să fie vândut definitiv la altă echipă ori îşi găseşte un angajament tot sub formă de împrumut, dar este clar că la Dinamo nu o să mai rămână”, a fost declaraţia lui Cristea Opria, făcută în urmă cu două zile.

Reclame