Conducerea lui Dinamo, continuă să fie criticată de foşti jucători ai clubului | „S-au făcut greșeli mari în ultmii ani”

Într-un interviu acordat pentru gsp.ro, Tibor Selymes (47 de ani), a încercat să scoată în evidenţă, pe scurt, câteva idei care au împins Dinamo, într-o prăpastie a mediocrităţii.

epiesa.ro

Fostul jucător al „câinilor”, a analizat meciul din „sferturile” Cupei României, pierdută de Dinamo la Craiova.

„Prima repriză a fost foarte slabă, Craiova a dominat-o pe Dinamo de la cap la coadă. Nu cred că Dinamo a ajuns la poartă. În a doua repriză au fost momente și momente. În a doua parte a reprizei secunde parcă a mai mișcat puțin. Dar e foarte puțin pentru o echipă ca Dinamo. Nu poți avea pretenții să câștigi cu un asemenea joc”, a declarat fostul internațional român.

Tibor Selymes îi taxează nu doar pe jucători, ci și strategia adoptată în ultimii ani de conducere lui Dinamo.

„Aici vorbim despre valoare. Nu sunt jucători de clasă, din păcate. Un fotbalist valoros, atunci când are un meci important, păi dă totul și îl câștigă. O scoate la capăt! La Dinamo nu se vede asta.

Ce să facă Florin? Cea mai mare problemă de acolo e la selecție. Nu știu cine aduce acești jucători. Aici sunt mari probleme. Nu există nicio filosofie. Nu sunt criterii pe baza cărora se fac transferuri. Nu înțeleg ceva, ei ce vor de la echipa asta? Să se bată la titlu sau la retrogradare? La toate meciurile cu miză și presiune, jucătorii nu puteau alerga sau să dea o pasă. Erau blocați. E prea puțin! Dacă vrei să câștigi un campionat sau măcar să te lupti, nu poți cu acești jucători.

Nu știu ce planuri au pe mai departe. Dacă vor să continue cu Bratu și din sezonul viitor. Dacă tot l-au adus, să-l lase să construiască o echipă pentru sezonul viitor. Acum nu mai au niciun obiectiv, trebuie să muncescă pentru sezonul următor. Cu echipa de acum nu mai trebuie muncit, să o lase așa, că tot aici va ajunge. Mai mult de atât nu poate această echipă. Ăsta îi este locul.

Dacă pierd două meciuri, iar echipele din spate, Sepsi și Gaz Metan vor câștiga, se complică treaba. Apoi ai meciuri directe cu ei, devine periculoasă treaba. Acum au 10 puncte, sunt liniștiți, dar să nu se culce pe o ureche. Fiind aceste 10 puncte, pot construi ceva, să tragă linie și să aleagă pe cine se bazează.

Orice fan care ține la acest club nu se simte bine. Eu, de exemplu, nu mă simt bine văzând ceea ce joacă echipa. Dinamo, în loc să atragă suporterii, în alungă. Aici era și ea pe primul loc, dar se duc și fanii. Vor fi foarte puțini oameni în tribune și e normal. Au mai jucat ei cu 50-100 de oameni în tribune. De ce ar veni? Să fim sinceri, nici eu nu m-aș duce să văd o echipă fără atitudine, blazată. N-am ce să văd!

La Dinamo e nevoie de un manager care să se priceapă, care poate aduce jucători de valoare. S-au făcut greșeli mari în ultmii ani. Nu poți face o echipă când în fiecare pauză competițonală vinzi 4-5 jucători. Toți jucătorii care scot puțin capul sunt vânduți”, a incheiat Tibor Selymes.

Reclame