Un fost atacant al „câinilor” lansează un atac dur la adresa conducerii

Claudiu Vaișcovici a lăsat orice diplomaţie la o parte, după eliminarea din Cupa României şi consideră că Florin Bratu nu are cum să facă minuni la Dinamo, deşi echipa a arătat destule lucruri bune în a doua repriză.

„Cine ar fi venit pe praful ăsta? Bratu a semnat pe o perioadă de un an şi jumătate, dar dacă vine unul de îi bagă limba în ureche şi îi spune că ăsta nu e bun, îl curăţă şi pe Bratu imediat. Nu poate creşte Bratu valoarea jucătorilor peste noapte.

De multă vreme ne aşteptăm să se întâmple ceva bine la Dinamo, dar nu s-a întâmplat nimic până acum. Ăştia suntem, cu ăştia defilăm. Ştiam că înaintea meciului cu FCSB erau doar 5 jucători care erau semnaţi cu Dinamo pentru anul viitor, acum cred că sunt şi mai puţini. Străinii vin aici, se umflă şi pleacă. Noi ne păcălim în continuare cu jucători care n-au jucat de nu ştiu câtă vreme. Cică ei vin la Dinamo ca să ajute echipa, de unde, că ei sunt ajutaţi de Dinamo!

M-am plictisit de când se tot schimbă investitorii la Dinamo. Eu cred că s-ar găsi cumpărător, dar domnul Negoiţă spune că-l vinde în anumite condiţii, să nu-şi bată cineva joc de echipă. Mie tare mi-e frică să nu ajungem ca Rapid. Nu e nimic cert la Dinamo.

evomag.ro

Mi-a plăcut cum a jucat Dinamo în repriza a doua, dar locul 2 nu se premiază. De ce n-a arătat Dinamo aşa bine de la început? Azi m-am lămurit şi cu Craiova. Ea poate fi doar arbitru la lupta pentru titlu. La ce joacă… O echipă care joacă pe teren propriu precum Craiova a fost dominată în ultimele 20 de minute de Dinamo. Ăsta e nivelul nostru”, a declarat Vaișcovici.

Fostul atacant al lui Dinamo, a vorbit şi despre posibilitatea ca Răzvan Raţ să ajungă în Ştefan cel Mare.

„Eu, ca şi conducător, nu l-aş aduce. Pentru ce să-l aduc pe Raţ? Dacă eu vreau să întineresc lotul îmi aduc un puşti de 36 de ani la echipă? În loc să joc cu fundaşul ăsta stângă, să crească, că şi aşa mi-a jucat cum mi-a jucat, să-i dau încredere, îl trec pe bancă. Cu tot respectul pentru Raţ, dar la 36 de ani nu mai am nevoie.

L-am auzit şi pe Dănciulescu, a zis că Raţ ne poate ajuta. Să ne facă vreun C.A.R, poate. Noi îl ajutăm pe el că îi oferim un loc unde să mai joace la 36 de ani. Care e ideea ta, Dinamo Bucureşti?”, a încheiat Claudiu Vaişcovici.

Reclame