Primele critici pentru Bratu, după eliminarea din Cupă | ”Putea face mai mult Bratu!”

Dinamo a mai rămas să se bată doar în play-out, după ce a fost eliminată din Cupa României, după 0-1 pe terenul oltenilor.

evomag.ro

Adrian Mutu a analizat partida pierdută de Dinamo în ”sferturile” Cupei României şi susține că Florin Bratu a făcut anumite greșeli, atunci când a pregătit echipa de start.

”Putea face mai mult Bratu. Mi s-a părut experimentul cu Pesic vârf unul nereușit. Hanca în formă slabă. Monroy n-a fost nici el în formă bună. Aceste lucruri au scârțâit. Dinamo a suferit mult la faza de construcție. Torje nu stă bine fizic în momentul de față, dar e un lucru care se știa. Eu nu l-aș fi schimbat pe Salomao. Putea pune probleme în situațiile unu la unu.

Acest rezultat o duce pe Dinamo către un sezon ratat. A ratat play-off-ul și Cupa. Dacă trecea de Craiova, avea șansă să ia Cupa. Echipele rămase sunt mai slabe decât Dinamo, mă refer la Gaz Metan și la echipa din Sibiu. Avea mare posibilitate de a câștiga Cupa.

În ceea ce privește jocul, mi-a plăcut Craiova în prima repriză. A jucat sus în primele 20 de minute. Au pus presiune mare și au obligat extremele Torje și Salomao să joace departe de poartă. În prima repriză, Dinamo de-abia a reușit să lege trei pase.

Repriza a doua am văzut o altă atitudine. A fost o diferență mare față de ce am văzut la Astra. Bratu va avea mult de muncă, dar știa asta de când a preluat echipa. Faptul că sunt suporterii alături de echipă e un lucru bun”, a declarat Mutu.

Reclame