Bratu nu se dă bătut după eliminarea din Cupă: „Am o misiune grea, dar nu îmi e frică”

Florin Bratu a debutat pe banca lui Dinamo, la o săptămâna după ce l-a înlocuit pe Miriuţă.

evomag.ro

Elevii săi au ratat şi ultimul obiectiv important din acest sezon, câștigarea Cupei României, după 0-1 la Craiova în sferturi. Antrenorul lui Dinamo nu se dă bătut după această eliminare, iar acum se gândește la cele 14 meciuri din play-out și speră să o antreneze pe Dinamo și în sezonul următor.

„Ne-am legat foarte multe speranțe. Ne-am agățat mult de acest trofeu, Cupa României. Nu este o situație foarte bună pentru istoria lui Dinamo. Vrem să dăm speranțe fanilor că se va face performanță. Dinamo nu a arătat rău și nu s-a făcut de râs la Craiova. A câștigat echipa mai omogenă și care se va bate la campionat.

Terenul s-a rupt, au fost brazde, îi va fi foarte greu Craiovei să facă puncte în play-off pe un astfel de gazon.

Nemec a fost accidentat, îi mai aveam pe Pesic și Popa. Nemec va reveni la echipă și vom încerca să-l punem pe picioare. Popa a avut o problemă în familie și nu era 100% din punct de vedere psihic.

Nici Gabi Torje nu este la 100% din punct de vedere fizic, dar încerc să scot maximum de la jucători. Am o misiune foarte grea, dar nu îmi e frică. Sper să reușim! Am parte de susținerea domnului Negoiță, o să vorbim legat de ceea ce avem de făcut pentru sezonul următor, să facem strategia”, a declarat Florin Bratu într-o emisiune sportivă.

Lasă un răspuns